Fietser overleden na ongeval in Alkmaar – Alkmaarsdagblad.nl

ALKMAAR – Maandagmiddag heeft er een verkeersongeval plaatsgevonden tussen een fietser en een automobiliste. Dit gebeurde rond 14.50 uur op de Kennermerstraatweg. Hierbij is een 72-jarige man uit Alkmaar overleden.

De 27-jarige automobiliste uit Heerhugowaard kwam vanuit de richting van de Heilooërtol weg en kwam in aanrijding met de 72-jarige fietser uit Alkmaar. Deze raakte door het ongeval dusdanig gewond dat hij ter plaatse moest worden gereanimeerd. Hij werd overgebracht naar het ziekenhuis en overleed daar helaas aan zijn verwondingen. De automobiliste werd aangehouden en is overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. Er wordt onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval.

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl

De politie wil graag in contact komen met mensen die informatie hebben over het ongeval. Bent u getuige geweest? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem kan ook via 0800-7000.

ALKMAAR – Een 72-jarige fietser uit Alkmaar is maandagmiddag overleden nadat hij in de Kennemerstraatweg in zijn woonplaats in botsing was gekomen met een 27-jarige automobiliste uit Heerhugowaard. Na de aanrijding werd de fietser naar het ziekenhuis overgebracht. Daar is hij aan zijn verwondingen overleden.

heerhugowaardUpdated Gisteren, 19:21Gisteren, 18:40 in BINNENLANDPOPULAIRE VIDEO'S25 mrt.Dries Roelvink zet Freek de Jonge op zijn plek25 mrt.Motorcrash neemt krankzinnige wending24 mrt.Bizar: Zélfs hier had Kim Holland seks!24 mrt.Hiddema haalt uit naar Freek de JongeGerelateerde artikelen20 mrt.BinnenlandStembureau Alkmaar dicht wegens brand15 mrt.VideoBlij dat mijn kinderen wél naar school kunnen04 mrt.BinnenlandStraffen geëist na dodelijk ongeval speeltuin01 mrt.Wat U ZegtPraatjes vullen geen gaatjes27 feb.BinnenlandOm eist vijf jaar cel tegen Siem B.24 feb.BinnenlandVrouw (68) vat twee winkeldieven in de kraagDagelijks tijdens de lunch het laatste nieuws in je inbox?AanmeldenOngeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.