Frisse wind prikkelt de nieuwsgierigheid bij Heracles

Brandley Kuwas denkt dat hij nog altijd bij Heracles Almelo speelt omdat zijn club simpelweg een enorme smak geld voor hem verlangt. De vleugelaanvaller zegt dat in gesprek met Andy van der Meyde, tijdens een aflevering van YouTube-show Met Andy in de Auto.  De 25-jarige Kuwas maakte er afgelopen seizoen bepaald geen geheim van dat hij toe is aan een stap hogerop. Een nieuw avontuur in de Eredivisie ziet hij zeker zitten. “Weet je wat het is? Dat heb ik ook al uitgesproken: al komt er een andere club net onder de top-drie, het bedrag dat de club vraagt is gewoon echt hoog”, zegt hij.

Van der Meyde oppert een bedrag: 4,5 miljoen euro. “Ja, daar ongeveer schommelt het een beetje”, bevestigt zijn gesprekspartner. “Wat moet ik dan doen? Ik denk niet dat een FC Utrecht of Heerenveen dat gaat betalen. Dan moet ik gewoon hier blijven, haha. Zo is het gewoon. In Nederland gaat het moeilijk worden, dus dan moet ik wachten op het buitenland.”

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer . De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.tubantia.nl te lezen.


Almelo at Twitter: