Heracles Almelo is tien man van Vitesse de baas – De Gelderlander

Heracles Almelo is tien man van Vitesse de baas - De Gelderlander
Slutsky zorgt voor verrassing bij Vitesse: Büttner op de bank gezet
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9950. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de krant.dg.nl te lezen.

Leonid Slutsky heeft bij Vitesse voor een grote verrassing gezorgd door Alexander Büttner op de bank te zetten tegen Heracles Almelo. De Russische trainer ziet op de linkerflank andere mogelijkheden. Dat meldt de Gelderlander. De reserverol van Büttner is opvallend, omdat de linksback bijna altijd in de basis begon bij Vitesse. Volgens de Gelderlander geeft Slutsky de voorkeur aan Max Clark en Navarone Foor op links. Büttner kwam dit seizoen 21 wedstrijden in actie. Hij miste enkel een aantal wedstrijden vanwege een blessure. 

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9970. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.tubantia.nl te lezen.

Büttner houdt er rekening mee dat hij tegen Heracles op de bank begint, vertelt hij. Het contract van de verdediger loopt komende zomer af. “Maar een vertrek is helemaal niet mijn intentie”, reageert hij tegenover de Gelderlander.

“Ik heb maanden geleden al aangegeven bij Vitesse te willen blijven. Ik heb het hier ontzettend naar mijn zin. De inzet is een nieuw driejarig contract. Voor mij is er met de interesse van Fortuna Düsseldorf in de winter op zich niets veranderd.”

Alle duels zijn te volgen op ons scorebord. Dat is te vinden in het menu onder het kopje sport. Of via deze link: rtvoost.nl/scorebord. Daarnaast is het duel tussen Excelsior en DETO te zien op onze Facebookpagina en TV Oost. De wedstrijd van Heracles is te beluisteren via De Oosttribune op Radio Oost.