Heracles Almelo is tien man van Vitesse de baas – AD.nl

Heracles Almelo is tien man van Vitesse de baas - AD.nl
Slutsky zorgt voor verrassing bij Vitesse: Büttner op de bank gezet
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.

Leonid Slutsky heeft bij Vitesse voor een grote verrassing gezorgd door Alexander Büttner op de bank te zetten tegen Heracles Almelo. De Russische trainer ziet op de linkerflank andere mogelijkheden. Dat meldt de Gelderlander. De reserverol van Büttner is opvallend, omdat de linksback bijna altijd in de basis begon bij Vitesse. Volgens de Gelderlander geeft Slutsky de voorkeur aan Max Clark en Navarone Foor op links. Büttner kwam dit seizoen 21 wedstrijden in actie. Hij miste enkel een aantal wedstrijden vanwege een blessure. 

Het contract van Wout Droste bij Heracles Almelo loopt af. De verdediger moet het in Almelo doen met een reserverol, waar hij ontevreden over is.  Droste lijkt niet het type dat amok gaat maken. “Ik ben er niet rustig onder, alleen straal ik naar buiten toe niet uit dat ik het oneens ben”, vertelt Droste aan TC Tubantia. “Het zit me wel degelijk dwars, het frustreert me en vreet aan me. Ik zit niet stil en vraag om gesprekken. Ik heb behoefte aan opheldering en aan uitleg. Maar ik ga er geen heisa in de groep van maken. Want zo ben ik niet.”

Büttner houdt er rekening mee dat hij tegen Heracles op de bank begint, vertelt hij. Het contract van de verdediger loopt komende zomer af. “Maar een vertrek is helemaal niet mijn intentie”, reageert hij tegenover de Gelderlander.

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9970. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.tubantia.nl te lezen.

“Ik heb maanden geleden al aangegeven bij Vitesse te willen blijven. Ik heb het hier ontzettend naar mijn zin. De inzet is een nieuw driejarig contract. Voor mij is er met de interesse van Fortuna Düsseldorf in de winter op zich niets veranderd.”

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9970. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.tubantia.nl te lezen.