Jong Almere City wint ook van Quick Boys

Ongeloof bij doelpuntenmaker Teijsse na nederlaag: 'Ik vond ze echt slecht'
We liepen elkaar in de weg ,,Heel zuur, ik lieg ook niet als ik zeg dat de tranen in mijn ogen sprongen. Ik was blij dat het rust was op een gegeven moment. Dit mag niet gebeuren, je werkt ze natuurlijk de wedstrijd in door zo simpel de 1-0 weg te geven. Voorin leek het ook nergens op, we liepen elkaar alleen maar in de weg, geen communicatie, niemand durfde zijn bek open te trekken. Dan had ik er nog vertrouwen in zoiets van dit team is echt slecht, dus al speel je een lange bal dan kun je chaos bij ze creëren. Dat zag je ook in de tweede helft, maar vandaag was heel treurig”, aldus Teijsse tegenover de camera van Omroep West.

Competities Eerste Divisie Tweede Divisie Derde Divisie Zaterdag Derde Divisie Zondag Hoofdklasse

,,Wat heeft Almere nu voor kansen gehad in de tweede helft?”, vervolgde A Cohen. ,,Als het mee had gezeten, had Yordi een hattrick gemaakt. Dat we toch nog het schip ingaan is verschrikkelijk balen. Wij hadden het beter moeten uitspelen, al is dat altijd achteraf praten. We moeten ons weer gaan opladen voor volgende week. Eerst maar eens dit zure verlies verwerken.”

Yordi Teijsse was zichtbaar teleurgesteld direct na de verloren wedstrijd tegen het beloften team van Almere City (2-3). De aanvaller van Quick Boys, die goed was voor twee treffers, nam geen blad voor de mond en kon niet geloven dat zijn team verloor van een in zijn ogen zwakke tegenstander.

Ongeloof bij A Cohen Aanvoerder Delano a Cohen was diep teleurgesteld na de wedstrijd. ,,Ik kan er niet onderuit om te zeggen dat we de goals wel heel makkelijk hebben weggegeven. We zijn bijna de gehele wedstrijd de bovenliggende partij geweest en hebben continu druk vooruit gegeven. Dat wil niet zeggen dat je dan goed speelt maar dan moet je dat compenseren op een andere manier.”

Almere City is heel zwak De speler van Quick Boys stak de hand in eigen boezem, zijn team had naar zijn zeggen nooit mogen verliezen van deze tegenstander. ,,Almere City is gewoon heel zwak. Ik denk dat je heel makkelijk hier vier goals kunt maken, maar normaal gesproken moet twee goals ook genoeg zijn. Maar als je op 2-2 komt in de tweede helft dan mag je nooit meer verliezen, eigenlijk nooit meer gelijkspelen want ik vond ze echt slecht, sorry.”Volg ons ook viaVoetbal247.nlVoetbal247.nl, EersteDivisie.org, TweedeDivisie.org en DerdeDivisie.org worden uitgegeven en beheerd door Newsfactory.