Wehkamp start bezorging per fiets in Almere

HomeNieuwsDoenEten & drinkenActiesAanbiedingen van de weekPrijsvraag CloseGidsRestaurantsKledingwinkelsCafésLunchSpeciaalzakenCadeauwinkelsAlle rubrieken CloseMeerDeventenarenNieuw in DeventerWinkelenWonenSportGemeenteOver DeventerVacatures Close home › Nieuws › Geinig: Wehkamp bezorgt jouw pakje in Deventer straks op de fiets BedrijvigheidNieuwsOpmerkelijk Geinig: Wehkamp bezorgt jouw pakje in Deventer straks op de fiets Door Sophie Wassink 27 november 2017 Foto: Wehkamp Deel WhatsApp Email Tweet Bestel je nogal eens wat bij Wehkamp? Dan is de kans groot dat de bezorger binnenkort met z’n stalen ros voor je huis staat om een pakketje af te leveren, want het online warenhuis start namelijk met bezorging op de fiets.

Wehkamp, DHL en Fietskoeriers.nl de handen ineen. In Deventer (en ook nog in twaalf andere steden) bezorgen de koeriers van Fietskoeriers.nl, in de zogenaamde ‘last mile’, een deel van de pakketjes van Wehkamp aan huis.

Wehkamp zet in op duurzame pakketbezorging per fiets

Duurzame bezorgwagens Picnic rijden straks ook in Rotterdam GesponsordZiekenhuis verduurzaamt energie door aanleg zonnepark  Niks mooier dan fietsen Algemeen directeur Marieke Snoek van Fietskoeriers.nl is blij met deze samenwerking: “Het laat zien dat bezorging op de fiets ‘serious business’ is. Dat zien we terug in de groei van onze totale organisatie. Wij zijn een van de oplossingen voor de ‘last mile’. Het is mooi dat we nu ook van Wehkamp en DHL het vertrouwen krijgen om dit samen te doen. Niks mooiers dan lekker fietsen.”

© Copyright 2017 Persgroep Nederland.

Waarom Stella McCartney hét duurzame voorbeeld in de mode-industrie is  

Almere at Twitter: