Voetbalclinic voor kwetsbare kinderen

Voetbalclinic voor kwetsbare kinderen
Voetbalclinic voor kwetsbare kinderen
www.hetvergetenkind.nl heel Nederland op om deze kinderen te verwarmen met een kilometerslange supportsjaal van lieve berichten. Na de actieperiode deelt Het Vergeten Kind ze, sjaal voor sjaal, uit aan kwetsbare kinderen in Nederland.

Deelnemende Clubs Jupiler League en Eredivisie

woensdag 31 januari 2018, 21:40 uur in Nieuws . Foto RTV Seaport : Jennifer Halewijn

Op 31 januari organiseerde Stichting Het Vergeten Kind voetbalclinics voor kwetsbare kinderen ín de stadions van 20 Eredivisie en Jupiler League clubs, waaronder SC Telstar. Ongeveer 20 kinderen leren deze dag voetbalskills van de selectiespelers van SC Telstar en beleven een onvergetelijke dag met hun idolen. De clinic is bedoeld om de kinderen een dag vol plezier te geven waarbij zíj oprechte aandacht krijgen en hun problemen even kunnen vergeten. De voetbalclinic is een  onderdeel van de Week van Het Vergeten Kind van 29 januari t/m 4 februari.

“Door te sporten, vergeten ze hun zorgen en komt er positieve energie vrij. Ze maken contact met andere kinderen en ontwikkelen dus ook nog eens sociale vaardigheden. Ze leren respect te hebben voor elkaar door in een team samen te werken. Daarnaast is de persoonlijke aandacht die ze van de profvoetballers krijgen en het mogen sporten bij een topclub een ongelofelijke ervaring die ze hun hele leven lang bij zal blijven.”


Almere at Twitter: