[Video] Frans Bauer komt naar Media Markt Almere voor foto- en signeersessie

[Video] Frans Bauer komt naar Media Markt Almere voor foto- en signeersessie
Frans Bauer te gast bij Muijs in de Morgen
Frans Bauer komt op donderdag 15 maart naar Media Markt Almere voor een foto- en signeersessie ter gelegenheid van het album 'Levenslied'. 

De volkszanger zal om 19.00 uur aanwezig zijn waarna fans met hem op de foto kunnen en het album kunnen laten signeren, ook is het album te verkrijgen in de winkel. 

Daarnaast maken in totaal 5 fans kans op een meet & greet met Frans Bauer. Hierover maakt Media Markt Almere komende vrijdag meer bekend.

DEN HAAG – Heb je even voor mij? Woensdagochtend wel, want dan is Frans Bauer te gast bij Radio West. Bauer komt in het programma Muijs in de Morgen praten over zijn nieuwe album 'Levenslied'.

DEN HAAG – Volkszanger Frans Bauer is blij dat hij 'terug is bij de echte Frans, bij het levenslied'. Dat vertelde hij woensdag in het programma Muijs in de Morgen op Radio West, waar hij te gast was naar aanleiding van zijn nieuwe album.

Met zijn nieuwe CD en show is hij terug bij het levenslied. Afgelopen tijd zat ik in een muzikale midlife-crisis, vertelt Frans Bauer een Bas Muijs. Het levenslied hoor je nooit op de radio. Ik ben toen liedjes gaan schrijven in de hoop gedraaid te worden. Dan drijf je weg van waar je echt van houdt.

Frans Bauer stond daarom ook te stralen tijdens de ochtendshow van Muijs. Hij is enorm trots op dit album en kijkt uit naar zijn shows in Rijswijk, Gouda en Scheveningen. Het Circustheater is toch niet het eerste theater. Maandag 12 maart zingt Frans Bauer de sterren aan de hemel in het Scheveningse Circustheater.  

Tijdens de quiz WestWeter kwam de vraag langs: De broodjeszaak aan de Rijswijkseweg in Den Haag verdwijnt na 108 jaar. Hoe heet deze broodjeszaak? Frans was verbaasd toen hij hoorde over de koeientiet die er wordt verkocht, een traditioneel Haags broodje.

Vervolgens beloofde de volkszanger met rokende banden bij Dopmeijer een broodje te halen, voordat deze sluit. Uiteindelijk heeft de volkszanger geen tijd meer gehad om de zaak te bezoeken.


Almere at Twitter: