Kraay verspreidt roddel over Almere-spits: “Hij heeft het centrum ontdekt”

Almere City-spits Edoardo Soleri snapt niets van uitlatingen die Hans Kraay jr. onlangs over hem deed bij FOX Sports. Kraay stelde dat Soleri, dit seizoen door Almere gehuurd van AS Roma, wel érg vaak in het Amsterdamse uitgaansleven te vinden is.  In de studio van FOX onthulde Kraay dat de jonge Italiaan sinds enige tijd in de hoofdstad woont. “Hij schijnt inmiddels het centrum ontdekt te hebben. Soleri is niet de lelijkste onder de mannen… Schoolmeisjes vragen weleens of-ie een drankje wil doen.”

Voor de camera van Omroep Flevoland reageerde Soleri op de teksten van Kraay. Hij blijkt helemaal niet in Amsterdam te wonen en snapt dus ook niets van wat de analist de wereld inslingerde. “Ik woon in Almere-Buiten, op mezelf. Wat die FOX Sports-journalist zei, klopt niet. Ik weet niet waarom hij dit gezegd heeft.”

“Ik woon in Almere. Als Kraay zin heeft, dan kan hij langskomen om bij mij Italiaans te eten. Ja hoor, ik kook wel voor hem. Ik ga helemaal niet veel uit.”

Almere City spits Edoardo Soleri begrijpt helemaal niks van de uitlatingen van Hans Kraay jr. tijdens het samenvattingen programma van de Keuken Kampioen Divisie op Fox.

Kraaij suggereerde dat de AS Roma huurling niet zo lekker ligt bij Almere City FC, omdat hij zich teveel in het Amsterdamse uitgaansleven zou begeven. Kraay vertelde in het programma dat Soleri sinds kort in Amsterdam woont en volop in de belangstelling staat van de Amsterdamse schoolmeisjes.

Soleri was verbaasd over de uitspraken van Kraay, want hij woont helemaal niet in Amsterdam en heeft een vriendin. De Italiaanse aanvaller nodigt Kraay uit om op bezoek te komen bij hem thuis in Almere Buiten, om te zien wat voor een brave jongen hij is.