[Video] Tientallen woningen ontruimd bij brand in Almere Stad – Almere Nieuws

[Video] Tientallen woningen ontruimd bij brand in Almere Stad - Almere Nieuws
36 woningen ontruimd door brand Almere | Binnenland
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

Additionally, a 503 Service Unavailable error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

De brand is inmiddels uit, maar de bewoners mogen voorlopig nog niet terug naar huis. Ze werden eerst opgevangen op het politiebureau in de buurt en zijn inmiddels overgebracht naar het gemeentehuis. Daar wordt gekeken of ze zelf een andere slaapplek kunnen regelen of dat de gemeente daarbij moet helpen.

Almere – In de nacht van zondag 31 maart op 1 april is een grote brand uitgebroken in een woonunit aan de Odeonstraat in Almere, hierbij is één gewonde gevallen.

Bij een brand in een containerwoning voor studenten aan de Odeonstraat in Almere is iemand lichtgewond geraakt. Alle 36 containerwoningen in de directe omgeving zijn door de brandweer geëvacueerd.

ALMERE – Door een brand aan de Odeonstraat in Almere zijn 36 woningen ontruimd. Dat laat een woordvoerster van de brandweer weten. Een persoon is lichtgewond naar het ziekenhuis gebracht ter controle.

Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend. Het vuur is volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Flevoland waarschijnlijk ontstaan aan de buitenkant van de woning.

Almere – In de nacht van zondag 31 maart op 1 april is een grote brand uitgebroken in een woonunit aan de Odeonstraat in Almere, hierbij is één gewonde gevallen.

Volgens de eerste meldingen was er iemand in de brandende containerwoning aanwezig, maar dat bericht bleek onjuist.

Ongeveer 25 mensen zijn geëvacueerd en opgevangen in het politiebureau. Zij worden later nog naar het gemeentehuis gebracht voor tijdelijke opvang.

De brand woedt in een containerwoning. De brandweer is nog druk bezig met blussen. Over de oorzaak van de brand was nog niets bekend.

Naast de brandweer zijn meerdere ambulances en een traumahelikopter opgeroepen. Uiteindelijk is één daarvan gebruikt.

brandweeralmereUpdated Vandaag, 06:58Vandaag, 06:57 in BINNENLANDPOPULAIRE VIDEO'S31 mrt.Massale vechtpartij in bruiloftsstoet12:56Hiddema ruziet met Mens op tv: Wat l*l je nou!31 mrt.Auw! Sexy modellen in het nauw30 mrt.Vrouw radeloos na catastrofale foutGerelateerde artikelen12:14BuitenlandMeer dan twintig doden door bosbrand China31 mrt.BuitenlandKlunzige brandstichter krijgt koekje van eigen deeg30 mrt.BuitenlandGrote brand geeft flinke overlast op snelweg29 mrt.BuitenlandZeker 25 doden door flatbrand Dhaka28 mrt.BinnenlandTranen na tweede fik sportkantine: Stuk van mijn leven ligt hier28 mrt.BinnenlandTwee keer brand in één week bij sportkantine in VlaardingenDagelijks tijdens de lunch het laatste nieuws in je inbox?AanmeldenOngeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.