Overval op Blokker in Almere Stad – Almere Nieuws

Dinsdagochtend hebben twee nog onbekende mannen een overval gepleegd op het filiaal van Blokker in het centrum van Almere Stad. 

Volgens de politie vond de overval plaats rond 10.30 uur waarna een onderzoek werd opgezet. In de omgeving werd nog met onder meer behulp van een politiehelikopter gezocht naar de verdachten, maar deze werden niet meer aangetroffen. 

Wijken Reportages Reportage: Mee met de dierenambulance (deel 1) Reportage: Mee met de dierenambulance (deel 2) Feestelijke opening nieuwe spoorbrug over de A1 Reportage: Het Donkere Dagen Offensief Nieuwbouw brandweerkazerne Veluwsekant Disclaimer Contact Archief 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 Nieuws  Overval op Blokker Schutterstraat 2 april 2019 Mark van Leeuwen 0 reacties Centrum Stad Dinsdagochtend is de Blokker aan de Schutterstraat in het Centrum overvallen. Er liepen enige tijd agenten met kogelvrije vesten rond in de stad.

[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.

Ontvang elke zondagochtend een wekelijks overzicht van de actualiteiten in je mailbox, natuurlijk geheel gratis.

Wist je dat je gratis abonnee kunt worden van Almere Nieuws? Zo kun je naast het reageren op artikelen bijvoorbeeld ook meedoen aan verschillende weggeefacties.

Huishoudwinkel Blokker in het Almeerse stadscentrum is dinsdagmorgen overvallen. De winkel zit aan de Schutterstraat, bij de Grote Markt. De politie heeft, onder meer met een helikopter, naar twee mannen gezocht. Zij zijn niet gevonden.

Rond half 11 kwam er volgens de politie een melding binnen dat er een overval was gepleegd. In de winkel waren op dat moment mensen aanwezig.

De politie heeft een signalement van de verdachten. Zij zijn er vandoor gegaan richting bushalte de Passage. De politie hoopt het duo met camerabeelden en door verklaringen van getuigen alsnog te vinden.