NOS is helemaal klaar met Almere: al die nieuw-rijken wonen er! – De Dagelijkse Standaard

NOS is helemaal klaar met Almere: al die nieuw-rijken wonen er! - De Dagelijkse Standaard
Nederland is 44 miljoenenbuurten rijker: explosieve stijging dure huizen
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.

De meeste miljoenenwoningen zijn te vinden in de regio Groot-Amsterdam en dan vooral in de hoofdstad zelf. De tien straten met het grootste aantal miljoenenwoningen bevinden zich allemaal in Amsterdam.

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9970. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.tubantia.nl te lezen.

Gooi en Vechtstreek is de regio met procentueel de meeste miljoenenwoningen, terwijl de duurste straat van Nederland opnieuw in Wassenaar ligt. Een huis aan de Wassenaarse Konijnenlaan kost gemiddeld 2,5 miljoen euro.

Explosieve stijging dure huizen in Nederland: 280 miljonairsvillas in Twente

In totaal zijn er in Nederland 53 buurten waarin de meerderheid van de woningen een waarde van boven 1 miljoen euro heeft. Dat zijn er zes keer zoveel als vier jaar geleden.

Ook Almere bezit inmiddels een miljoenenbuurt. De wijk Overgooi in de Flevolandse stad is een nieuwkomer op de lijst van miljoenenbuurten.

Verder zijn de miljoenenbuurten vooral te vinden in de Randstad. Daarbuiten telt Brabant relatief veel van deze buurten; in zowel Vught, Oisterwijk als Best bevinden zich villawijken.