Meeste huizen in Overgooi nu meer dan een miljoen waard – Omroep Flevoland

Meeste huizen in Overgooi nu meer dan een miljoen waard - Omroep Flevoland
Nederland is 44 miljoenenbuurten rijker: Gelderland is koploper miljonairsvillas in Oost-Nederland
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9960. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.destentor.nl te lezen.

In de Konijnenlaan is een woning gemiddeld 2,5 miljoen euro waard. Ook vorig jaar was een straat in Wassenaar de duurste van Nederland. Toen ging het om de Groot Haesebroekseweg.

U gebruikt een adblocker.Als u de online krant wilt lezen en/of de advertenties wilt zien moet u deze uitzetten!

De goedkoopste straat van Nederland bevindt zich in Terneuzen. In de Tholensstraat wisselt een woning gemiddeld voor 90.000 euro van eigenaar. Ook vorig jaar was dit de goedkoopste straat van Nederland.

De Nederlandse miljoenenbuurten liggen hoofdzakelijk in de Randstad. Daarbuiten valt Brabant op met miljoenenbuurten in Vught, Oisterwijk en Best. Verder springt volgens de onderzoekers de opkomst van miljoenenbuurten in Oegstgeest, Almere en Amersfoort in het oog.

Rhijngeest in Oegstgeest was in 2014 nog geen miljoenenbuurt, maar inmiddels is 54 procent van de huizen hier een miljoenenwoning. Datzelfde is het geval aan het Thorbeckeplein in Amersfoort. In Overgooi in Almere is inmiddels 74 procent van de huizen een miljoenenwoning.

De Bloemcamplaan in Wassenaar is de straat die het hoogste percentage Nederlandse miljoenenwoningen herbergt. Op plaats twee, drie en vier volgen nog drie Wassenaarse straten: de Schout bij Nacht Doormanlaan, de Konijnenlaan en de Groot Haesebroekseweg.