Man zwaargewond na mishandeling Markerkant – HV-Almere

Wijken Reportages Reportage: Mee met de dierenambulance (deel 1) Reportage: Mee met de dierenambulance (deel 2) Feestelijke opening nieuwe spoorbrug over de A1 Reportage: Het Donkere Dagen Offensief Nieuwbouw brandweerkazerne Veluwsekant Disclaimer Contact Archief 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 Nieuws  Man zwaargewond na mishandeling Markerkant 26 mei 201926 mei 2019 Jelle Laan 0 reacties Markerkant Op bedrijventerrein Markerkant is zondagochtend een man ernstig mishandeld. De man is zwaargewond vervoerd naar het ziekenhuis. De politie zoekt naar getuigen. 

De zware mishandeling vond rond 10:30 uur plaats op het parkeerterrein van de Braumarkt aan de Markerkant 11. Een man raakte daarbij zwaargewond en is naar het ziekenhuis gebracht. Het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam kwam met de traumahelikopter ter plaatse om hulp te verlenen.

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.

De politie meldt dat de dader van de mishandeling is gevlucht. De recherche doet onderzoek en roept getuigen van de mishandeling op zich te melden op 0900-8844.

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Op bedrijventerrein Markerkant in Almere is zondagmorgen een man ernstig mishandeld. Hij is zwaargewond met onder meer hoofdletsel afgevoerd naar een ziekenhuis. Er is een traumahelikopter ter plaatse geweest.

Volgens de politie werd de man dusdanig mishandeld, dat hij zwaargewond is afgevoerd naar het ziekenhuis. Onder meer liep het slachtoffer hoofdletsel op. Na de mishandeling is de dader gevlucht.

Volgens de politie is de dader gevlucht. In verband met het onderzoek kan de woordvoerder nog weinig vertellen over de toedracht. De recherche heeft in de omgeving met enkele getuigen gesproken, maar hoopt dat er meer mensen iets hebben gezien.

Het incident gebeurde op het parkeerterrein van de Braumarkt. Het terrein was een tijd afgesloten vanwege het onderzoek.

Ontvang elke zondagochtend een wekelijks overzicht van de actualiteiten in je mailbox, natuurlijk geheel gratis.