Man in kritieke toestand na zware mishandeling Almere – Telegraaf.nl

Almere – Een 38-jarige man is zondagmorgen zwaargewond geraakt door een mishandeling aan de Markerkant in Almere. De politie op zoek naar getuigen. Eén specifieke getuige, een blonde vrouw, heeft het incident gefilmd met een mobiele telefoon. De politie is nog op zoek naar die vrouw.

De verdachte is nog voortvluchtig. Zijn identiteit is bij de politie bekend; er wordt nog naar hem gezocht.

Wijken Reportages Reportage: Mee met de dierenambulance (deel 1) Reportage: Mee met de dierenambulance (deel 2) Feestelijke opening nieuwe spoorbrug over de A1 Reportage: Het Donkere Dagen Offensief Nieuwbouw brandweerkazerne Veluwsekant Disclaimer Contact Archief 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 Nieuws  Man zwaargewond na mishandeling Markerkant 26 mei 201926 mei 2019 Jelle Laan 0 reacties Markerkant Op bedrijventerrein Markerkant is zondagochtend een man ernstig mishandeld. De man is zwaargewond vervoerd naar het ziekenhuis. De politie zoekt naar getuigen. 

Op bedrijventerrein Markerkant in Almere is zondagmorgen een man ernstig mishandeld. Hij is zwaargewond met onder meer hoofdletsel afgevoerd naar een ziekenhuis. Er is een traumahelikopter ter plaatse geweest.

Man raakt zwaargewond bij mishandeling in Markerkant

Volgens de politie is de dader gevlucht. In verband met het onderzoek kan de woordvoerder nog weinig vertellen over de toedracht. De recherche heeft in de omgeving met enkele getuigen gesproken, maar hoopt dat er meer mensen iets hebben gezien.

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.

Het incident gebeurde op het parkeerterrein van de Braumarkt. Het terrein was een tijd afgesloten vanwege het onderzoek.

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊