38-jarige man overleden door ernstige mishandeling in Almere – NU.nl

38-jarige man overleden door ernstige mishandeling in Almere - NU.nl
Slachtoffer mishandeling Almere overleden | Binnenland
Daardoor liep hij onder meer zwaar hoofdletsel op. De man werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis overgebracht en is daar overleden. De identiteit van de verdachte man is bekend, maar hij is nog steeds voortvluchtig.

De politie onderzoekt de zaak en is ook op zoek naar een blonde vrouw die het incident zou hebben gefilmd met haar mobiele telefoon.

De politie weet wie zondagmorgen een 38-jarige man ernstig heeft mishandeld op bedrijventerrein Markerkant in Almere. Hij is nog voortvluchtig. Het slachtoffer ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis.

Almere – De 38-jarige man die zondagmorgen zwaargewond raakte door een mishandeling aan de Markerkant in Almere is overleden. De verdachte is nog voortvluchtig.

De politie is op zoek naar getuigen, waaronder een blonde vrouw die het incident heeft gefilmd met een mobiele telefoon. Volgens getuigen werd de man met een knuppel aangevallen. Daardoor liep hij onder meer zwaar hersenletsel op. De identiteit van de verdachte man is bekend, maar hij is nog steeds voortvluchtig.

Er zijn in dit onderzoek al een aantal getuigen gehoord. Toch komt de recherche graag in contact met mensen die meer kunnen vertellen over deze zware mishandeling. Verder zijn ze specifiek op zoek naar een blonde vrouw die het incident heeft staan filmen met haar mobiele telefoon. Het beeldmateriaal kan voor het onderzoek van groot belang zijn.