Slachtoffer mishandeling Almere overleden | Binnenland – Telegraaf.nl

Slachtoffer mishandeling Almere overleden | Binnenland - Telegraaf.nl
38-jarige man overleden door ernstige mishandeling in Almere
Almere – De 38-jarige man die zondagmorgen zwaargewond raakte door een mishandeling aan de Markerkant in Almere is overleden. De verdachte is nog voortvluchtig.

De politie is op zoek naar getuigen, waaronder een blonde vrouw die het incident heeft gefilmd met een mobiele telefoon. Volgens getuigen werd de man met een knuppel aangevallen. Daardoor liep hij onder meer zwaar hersenletsel op. De identiteit van de verdachte man is bekend, maar hij is nog steeds voortvluchtig.

Volgens getuigen werd de man op het parkeerterrein van de Braumarkt aangevallen met een knuppel. Hij liep daarbij onder meer zwaar hoofdletsel op. De verdachte maakte zich uit de voeten. De politie weet wie het is, maar heeft hem nog niet kunnen aanhouden. Over het mogelijke motief voor de aanval wil een woordvoerder in verband met het onderzoek nog niets bevestigen.

Volgens getuigen werd de man met een knuppel aangevallen. Daardoor liep hij onder meer zwaar hoofdletsel op.

De 38-jarige man uit Almere die zondag ernstig werd mishandeld op bedrijventerrein Markerkant in Almere is overleden. Dat heeft de politie bevestigd.

De 38-jarige man werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis overgebracht en is daar overleden. De politie heeft een verdachte in beeld, maar hij is nog voortvluchtig.

De politie onderzoekt de zaak en is ook op zoek naar een blonde vrouw die het incident zou hebben gefilmd met haar mobiele telefoon.

Bij de mishandeling raakte een 38-jarige man zwaargewond. Hij werd in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis en is daar overleden. De verdachte is direct na het incident gevlucht en nog niet aangehouden. De identiteit van deze man is bekend en op dit moment wordt er naar hem gezocht.