Verdachte aangehouden voor fatale mishandeling Markerkant – HV-Almere

Wijken Reportages Reportage: Mee met de dierenambulance (deel 1) Reportage: Mee met de dierenambulance (deel 2) Feestelijke opening nieuwe spoorbrug over de A1 Reportage: Het Donkere Dagen Offensief Nieuwbouw brandweerkazerne Veluwsekant Disclaimer Contact Archief 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 Kort nieuws  Verdachte aangehouden voor fatale mishandeling Markerkant 29 mei 201929 mei 2019 Arjen Peters 0 reacties Markerkant Op dinsdag 28 mei heeft de politie een verdachte aangehouden die vermoedelijk is betrokken bij de dood van een 38-jarige man op de Markerkant.

Dit gebeurde afgelopen zondag rond 10.30 uur aan de Markerkant 11 in Almere Stad. Bij de mishandeling raakte een 38-jarige man uit Almere zwaargewond. Hij werd in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis en is daar later overleden. De verdachte vluchtte direct na het incident. De identiteit van de man was bekend. Het gaat om een 37-jarige man die in Almere verbleef. Volgens de website Boevennieuws gaat het om een langlopende burenruzie tussen het slachtoffer en de verdachte die in een appartementencomplex in Waterwijk woonden. Een dag voor het fatale incident was er wederom sprake van een conflict, wat op video is vastgelegd.

Uit onderzoek van de recherche bleek uiteindelijk waar de verdachte zich vermoedelijk schuilhield. De man is dinsdagavond rond 23.45 uur op straat aangehouden in Almere Poort op verdenking van moord dan wel doodslag.

De politie heeft een verdachte aangehouden voor de zware mishandeling van een 38-jarige Almeerder op zondagochtend. Het gaat om een 37-jarige man die in Almere verbleef. De verdachte werd dinsdagavond ingerekend op verdenking van moord of doodslag.

Zondagmorgen werd het slachtoffer op het bedrijventerrein Markerkant door een andere man met een honkbalknuppel aangevallen, meldden getuigen. De verdachte vluchtte daarna. Het slachtoffer werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, waar hij later overleed.

De politie wist wie de verdachte was en kon hem na onderzoek aanhouden op straat in Almere Poort. Over een motief kan nog niks gezegd worden zolang het onderzoek loopt.

WhatsApp ons!Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 – 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!