Drie gewonden door steekpartij in Almere – Hartvannederland.nl

Bij een steekincident in het centrum van Almere Stad zijn maandagavond rond 21:45 uur drie jonge mensen gewond geraakt. Twee van de minderjarige slachtoffers werden gevonden in de Regisseurgarage, het derde slachtoffer werd op straat bij de parkeergarage aangetroffen.

Volgens de politie zijn alle slachtoffers gearresteerd, omdat nog volledig onduidelijk is wat er is gebeurd. Een woordvoerder van de politie kon niet zeggen hoe de gewonden eraan toe zijn. Ze zijn alle drie naar het ziekenhuis gebracht. Ze waren aanspreekbaar.

De politie sloot de Regisseurstraat en de parkeergarage af voor onderzoek en is op zoek naar getuigen van het incident.

WhatsApp ons!Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 – 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Wijken Reportages Reportage: Mee met de dierenambulance (deel 1) Reportage: Mee met de dierenambulance (deel 2) Feestelijke opening nieuwe spoorbrug over de A1 Reportage: Het Donkere Dagen Offensief Nieuwbouw brandweerkazerne Veluwsekant Disclaimer Contact Archief 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 Kort nieuws  Drie gewonden bij steekpartij Regisseurstraat 3 juni 20193 juni 2019 Arjen Peters 0 reacties Centrum Stad Bij een steekpartij in de Regisseurstraat in Stad zijn maandagavond drie mensen gewond geraakt.

Dat gebeurde rond 21:45 uur zowel op straat als in de naastgelegen parkeergarage. Een slachtoffer is per ambulance met spoed naar het ziekenhuis gebracht.  Nadere details over de aanleiding zijn nog onbekend.

De politie is op zoek naar getuigen en doet verder onderzoek naar de exacte achtergronden van het incident. De parkeergarage en een aantal omliggende straten zijn hiervoor afgezet.