Onderzoek naar steekincident centrum Almere – 1Almere

De politie Midden-Nederland onderzoekt het steekincident gistermiddag in het centrum van Almere. Dat meldt de politie. “Rond tien voor twee werd in de Blekerstraat een man neergestoken. Hij is ernstig gewond overgebracht naar een ziekenhuis. Na de steekpartij vluchtten vijf verdachten weg”.

De politie zette onder meer een helikopter in om de verdachten te vinden, maar tot nu toe zonder resultaat. De politie hoopt dat omstanders belangrijke informatie kunnen verschaffen aan het opsporingsteam. “De politie wil graag met iedereen spreken die meer kan vertellen over wat er gisteren in het centrum van Almere is gebeurd. Waarom ontstond er een vechtpartij waarbij is gestoken en wie waren er bij dit incident betrokken? Waar zijn de vijf mannen die na de steekpartij wegvluchtten?”

Wijken Reportages Reportage: Mee met de dierenambulance (deel 1) Reportage: Mee met de dierenambulance (deel 2) Feestelijke opening nieuwe spoorbrug over de A1 Reportage: Het Donkere Dagen Offensief Nieuwbouw brandweerkazerne Veluwsekant Disclaimer Tips Contact Archief 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 Nieuws  Gewonde bij steekpartij Blekerstraat 14 augustus 201914 augustus 2019 Remon Peters 5 reacties Centrum Stad Woensdagmiddag heeft er een steekpartij plaatsgevonden in het centrum van Almere Stad. Hierbij is één persoon ernstig gewond geraakt.

Mogelijk zijn er mensen die de betrokken mannen goed hebben gezien en die een signalement kunnen verstrekken. Weet u meer? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Ook personen die beschikken over camerabeelden kunnen de politie bellen.

De steekpartij heeft rond 13:50 uur plaatsgevonden bij de kruising van de Blekerstraat en de Wagenmakerbaan. De traumahelikopter uit Amsterdam is naar de Esplande gevlogen en daar geland. De ambulance is met het slachtoffer naar de Esplande gereden, waarna de arts is ingestapt. Het slachtoffer is met spoed naar een ziekenhuis in Amsterdam vervoerd.

Bij een steekpartij in het centrum van Almere Stad is woensdagmiddag een man ernstig gewond geraakt. Dat gebeurde aan de Vijzelaarhof, een steeg tussen de Blekerstraat en de busbaan.

De politie heeft een burgernetbericht verspreid waarin men vraagt om uit te kijken naar 5 getinte jongens van ongeveer 16 jaar. De politiehelikopter vliegt ook in de omgeving om mee te zoeken naar de verdachten. De omgeving rondom het incident is afgezet voor onderzoek, onder andere de forensische specialisten van de politie zijn ter plaatse.

Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Een traumateam landde met een helikopter bij de Esplanade om te assisteren bij de hulpverlening.

De politie heeft de omgeving van de Blekerstraat afgezet en doet onderzoek. Er zijn nog geen verdachten opgepakt. De politie zoekt nog naar drie tot vijf personen van ongeveer 16 jaar. Hierbij wordt onder meer een politiehelikopter ingezet. Ook is er een Burgernet-melding verzonden.

In verband met de steekpartij is de politie op zoek naar een aantal jongeren van ongeveer 16 jaar. Bij de zoektocht is ook een politiehelikopter ingezet.

14 augustus 2019 14:38 Bron: Alarmeringen.nl De politie is een onderzoek gestart naar een steekpartij in Almere waarbij één persoon gewond is geraakt. De politie zoekt met onder meer de politiehelikopter naar de daders.

WhatsApp ons!Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 – 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

De steekpartij vond rond 13.50 uur plaats in het centrum van Almere. Vanwege de ernst van de verwondingen werd uit voorzorg ook een traumahelikopter gealarmeerd. Het slachoffer is naar het ziekenhuis vervoerd.