FC Eindhoven verliest in Almere – Studio040

Almere City FC heeft vrijdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Eindhoven gewonnen. In het eigen Yanmar stadion was de formatie van Robert Molenaar met 3-1 te sterk voor de Brabanders. Door de zege staan de Almeerders nu op de achtste plaats van de Keuken Kampioen Divisie.

Almere City FC had in de eerste helft een duidelijk veldoverwicht, dat uiteindelijk resulteerde in de voorsprong na 20 minuten: centrale verdediger Bart Meijers mocht op de rand van de zestien aanleggen en zijn inzet werd vervolgens van richting veranderd: 1-0. Dit bleek ook de ruststand.

De situatie bij FC Eindhoven begint een beetje nijpend te worden

De 2e helft begon wederom slecht voor Almere City FC: amper 3 minuten na rust mocht Kaij de Rooij een voorzet van rechts bij de 2e paal binnen-volleren: 1-1. In de slotfase moest FC Eindhoven verder met 10 man na rood voor Faber. Invaller James Efmorfids knalde vervolgens de 2-1 uit de vrije trap binnen. In de extra tijd wist Mees Kaandorp de wedstrijd definitief te beslissen: 3-1.

WhatsApp ons!Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 – 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9940. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ed.nl te lezen.