Restaurant ‘s Molenaarsbrug heropent op 12 oktober

Restaurant 's Molenaarsbrug heropent op 12 oktober
Restaurant ‘s Molenaarsbrug heropent op 12 oktober
Menu’s Molenaarsbrug behoudt haar klassieke, verfijnde Franse keuken. Martin: “Maar we laten ons wel inspireren door culinaire invloeden vanuit de hele wereld.” Gasten kunnen klassieke gerechten met een moderne twist verwachten. “Ieder seizoen bereiden de chefs van ‘s Molenaarsbrug nieuwe specialiteiten voor het à la carte menu. Op www.molenaarsbrug.nl kun je altijd de actuele menukaart bekijken.”

Martin en Selina namen restaurant ‘s Molenaarsbrug 1 augustus officieel over van Jan en Willemien Zaal, de vader en tante van Selina. Het restaurant is met deze overname nu in handen van de derde generatie binnen de familie.

“Restaurant ‘s Molenaarsbrug is een begrip in Alphen aan den Rijn”, vertellen Martin en Selina. “Daarom hebben we ervoor gezorgd dat we de klassieke sfeer behouden blijft, maar we voegen hier wel een moderne twist aan toe. Dat zien onze bezoekers zowel terug in de nieuwe inrichting als op de nieuwe menukaart. Iedereen kan bij ons terecht voor een lunch, een avondje uiteten, een zakenlunch, een huwelijk of een ander privéfeest. Uiteraard kunnen mensen ook nog steeds hun boot aanleggen ons terras.”

Donderdag 12 oktober heropent restaurant ‘s Molenaarsbrug haar deuren in Alphen aan den Rijn. Het restaurant, gevestigd aan de ‘s Molenaarsweg, is onlangs overgenomen door Martin en Selina Kalkhoven. Zij laten het restaurant herleven met een nieuw, klassiek-modern concept.

VerbouwingEind augustus 2017 sloot ‘s Molenaarsbrug haar deuren om een opknapbeurt te ondergaan. Zowel de binnen- als buitenkant van het pand zijn goed onder handen genomen. Binnen anderhalve maand is ‘s Molenaarbrug compleet vernieuwd. Momenteel wordt een laatste hand gelegd aan de verbouwing.


Alphen aan den Rijn at Twitter: