Traumahelikopter op Argostraat in Alphen Aan Den Rijn – Alarmeringen.nl

14 maart 2019 06:32 Bron: 112 Alphen Aan Den Rijn Donderdag 14 maart is de traumaheli naar de Argostraat in Alphen Aan Den Rijn gegaan. De melding werd om 06:32 via het P2000 netwerk verzonden. De traumaheli kreeg assistentie van de ambulancedienst van regio Amsterdam-Amstelland.

Alphen Aan Den Rijn is een plaats in de provincie Zuid-Holland en valt onder de P2000-regio Hollands Midden. De hulpdiensten in Alphen Aan Den Rijn reageren onder meer op 112 meldingen die bij deze veiligheidsregio binnenkomen. Via P2000 worden deze 112 meldingen uitgestuurd naar bijvoorbeeld het juiste brandweerkorps, ambulancedienst of de dienstdoende politieagenten.

In de afgelopen dertig dagen is de brandweer van Alphen Aan Den Rijn 70 keer gealarmeerd en moest de ambulance 559 keer naar die plaats toe.

Alarmeringen.nl bestaat sinds 2004 en omvat de grootste database met 112 meldingen van Nederland. De site is maandelijks goed voor meer dan 5 miljoen pageviews.

ALPHEN AAN DEN RIJN – De politie heeft donderdagmiddag een man onderaan een flat in Alphen aan den Rijn gevonden, in het bijzijn van zijn 4-jarige dochtertje. De man is overleden. Mogelijk sprong hij en nam hij het meisje mee.

De man werd nog gereanimeerd door hulpdiensten maar bezweek korte tijd later. Omdat het meisje gewond was, kan op dit moment niet worden uitgesloten dat de man het kindje heeft meegenomen bij zijn fatale sprong, aldus de politie.

Het meisje werd meteen naar het ziekenhuis vervoerd met een ambulance. Daar wordt ze nu behandeld aan haar verwondingen, in het bijzijn van haar moeder. Ze is buiten levensgevaar.

De politie doet ondertussen onderzoek naar de omstandigheden, maar geeft al aan er ernstig rekening mee te houden dat het om een zelfmoordpoging gaat.

Heeft u hulp nodig? Neem dan contact op met de hulp- en preventielijn Zelfmoord? Praat erover. Telefoon: 0900-0113 of www.113.nl.

alphen aan den rijn1 uur geleden in BINNENLANDPOPULAIRE VIDEO'S10:17Jeroen Pauw hard in de maling genomen12 mrt.Zelfmoord op het spoor: 'Ze worden steeds jonger'13 mrt.Kroeggangers, pas op voor deze feeks!12 mrt.Model in problemen door bizarre wenkbrauwGerelateerde artikelen12:30BinnenlandAmsterdam krijgt 172 extra agenten11:40BinnenlandPolitieactie bij Belgische grens13 mrt.BinnenlandGemaskerde dieven trekken kledingwinkel leeg13 mrt.BinnenlandWeer verdachte (14) opgepakt voor mishandeling Urk13 mrt.BuitenlandPolitie Hamburg nog druk met rellen uit 201712 mrt.BinnenlandLaffe beroving 82-jarige gefilmdDagelijks tijdens de lunch het laatste nieuws in je inbox?AanmeldenOngeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.