Twee zwaargewonden na steekpartij Alphen aan den Rijn – Telegraaf.nl

Twee zwaargewonden na steekpartij Alphen aan den Rijn - Telegraaf.nl
Zeker twee zwaargewonden bij incident in woning Diamantstraat in Alphen
ALPHEN AAN DEN RIJN – Bij een steekpartij in Alphen aan den Rijn zijn dinsdagavond twee personen ernstig gewond geraakt. In de Diamantstraat zijn veel hulpdiensten aanwezig: vier ambulances en twee traumahelikopters. De gewonden zijn naar het ziekenhuis gebracht.

Er is één arrestatie verricht. Wat er precies is gebeurd is nog niet duidelijk. De omgeving is afgezet.

Over de toedracht van de steekpartij en de relatie tussen de gewonden en de arrestant doet de politie nog geen mededelingen. De omgeving van de flat was een tijd afgezet.

Wat er precies heeft afgespeeld, is nog niet bekend. Ook is niet duidelijk of de verdachte een bekende is van de slachtoffers. Het onderzoek naar de steekpartij is nog in volle gang.

De gewonden zijn er zeer ernstig aan toe. Het tweetal is door de hulpdiensten naar het ziekenhuis gebracht. Er waren in totaal twee traumahelikopters en vier ambulances opgeroepen.

Op dit moment doen we onderzoek naar een steekincident in een woning aan de #Diamantstraat in #Alphenaandenrijn. Hierbij zijn twee ernstig gewonden gevallen deze zijn vervoerd naar het ziekenhuis. Er is 1 verdachte aangehouden. Heeft u wat gezien of gehoord? Bel 112. @polalphen