Vrouw en dochter (17) gewond na steekpartij in Alphen aan den Rijn – Hartvannederland.nl

Vrouw en dochter (17) gewond na steekpartij in Alphen aan den Rijn - Hartvannederland.nl
Buurt onder indruk na steekpartij Alphen: Het was heftig
Volgens buurtbewoners speelt het drama rond een Syrische familie. Een man werd dinsdagavond opgepakt.

Alphen aan den Rijn – Wat is er dinsdagavond precies gebeurd in een flat in Alphen aan den Rijn? Vaststaat dat een man is aangehouden na een steekincident en twee mensen ernstig gewond raakten. Volgens bewoners in de flat is de dader een Syrische man die, al dan niet onder invloed van drank, zijn vrouw en twee dochters aanviel.

Even voor 19.00 uur werd het steekincident gemeld door meerdere buren. In de woning zou een ruzie zijn ontstaan tussen de 41-jarige man en zijn gezin waarbij hij zijn vrouw en dochter meerdere keren stak. Beide vrouwen raakten zwaar gewond. Een medisch team werd met twee traumahelikopters ter plaatse gebracht om assistentie te verlenen. De vrouwen werden daarna met spoedtransport overgebracht naar het ziekenhuis. Een 15-jarige dochter raakte gewond aan een hand. Zij hoefde niet naar het ziekenhuis. De politie wist de 41-jarige man in de portiek bij de ingang van de flat aan te houden. De recherche doet verder onderzoek. Wij kunnen ons voorstellen dat het steekincident grote impact op iemand kan hebben. Mensen die behoefte hebben aan slachtofferhulp kunnen dat via de politie aanvragen: 0900 – 8844.

Man stak zijn dochter en vrouw neer in Alphense Diamantstraat

Volgens buurtbewoners speelt het drama rond een Syrische familie. Een man werd dinsdagavond opgepakt.

Alphen aan den Rijn – Een 32-jarige vrouw en haar 17-jarige dochter zijn dinsdagavond 28 mei gewond geraakt na een steekincident in hun woning aan de Diamantstraat. De politie heeft een 41-jarige man aangehouden.

Even voor 19.00 uur werd het steekincident gemeld door meerdere buren. In de woning zou een ruzie zijn ontstaan tussen de 41-jarige man en zijn gezin, waarbij hij zijn vrouw en dochter meerdere keren stak. Beide vrouwen raakten zwaargewond. Een medisch team werd met twee traumahelikopters ter plaatse gebracht om assistentie te verlenen. De vrouwen werden daarna met spoedtransport overgebracht naar het ziekenhuis. Een 15-jarige dochter raakte gewond aan een hand, maar hoefde niet naar het ziekenhuis.

De politie wist de 41-jarige man in de portiek bij de ingang van de flat aan te houden. De recherche doet verder onderzoek.