N207 dicht na zwaar ongeval bij Boskoop – NU.nl

N207 dicht na zwaar ongeval bij Boskoop - NU.nl
N207 dicht na ernstig ongeluk bij Boskoop
Bij het ongeluk zijn meerdere vrachtwagens en autos betrokken. Twee vrachtwagens botsten frontaal op elkaar. Er zijn meerdere gewonden gevallen en hulpdiensten zijn ter plaatse om de gewonden te helpen.

Een chauffeur van een van de vrachtwagens zat bekneld, maar kon worden bevrijd. Er zijn drie mensen naar het ziekenhuis gebracht. Een van hen is zwaargewond geraakt.

Inmiddels is een grote kraan ter plaatse om de vrachtwagens weer recht op de weg te tillen. De weg is zeker tot 20.00 uur afgesloten.

De N207 ging na het oingeluk in beide richtingen dicht. Drie personen zijn naar het ziekenhuis gebracht. Eén van hen is zwaargewond.

UPDATE 15:57Er zijn meerdere gewonden gevallen. Twee vrachtwagens zijn frontaal op elkaar gebotst. Er zijn ook meerdere autos bij betrokken. De brandweer doorzoekt de sloot om te kijken of er slachtoffers in terecht zijn gekomen. De traumahelikopter is ook ter plaatse. 

Een van de slachtoffers zat langere tijd bekneld in één van de vrachtwagens. De brandweer heeft die persoon uiteindelijk toch kunnen bevrijden. Duikers zochten in het water naast de weg naar andere slachtoffers, maar daar is niemand gevonden.

UPDATE 16:19Het is nog onduidelijk wat de precieze toestand van de betrokkenen is. Inmiddels is er een grote kraan uit Den Haag ter plaatse om de vrachtwagens weer recht op de weg te tillen.