Lichaam gevonden in water langs Steekterweg in Alphen aan den Rijn – Omroep West

Lichaam gevonden in water langs Steekterweg in Alphen aan den Rijn - Omroep West
Lichaam gevonden in sloot langs de Steekterweg
Een voorbijganger zag het slachtoffer rond 22.00 uur in de sloot liggen. Gealarmeerde hulpdiensten hebben geprobeerd om de man te reanimeren, maar de 62-jarige man bleek al te zijn overleden.

De omgeving rond de vindplek werd afgezet door de politie. Ook was de weg tussen Alphen aan den Rijn en Zwammerdam tijdelijk afgesloten.

Nieuws op Beeld is ontstaan in 2012 en is inmiddels mede door een fusie met VRR112.nl in 2013 gegroeid tot één van de grootste regionale 112 websites in het Rotterdam-Rijnmond gebied. Nieuws op Beeld trekt jaarlijks ruim 2.100.000 gelezen artikelen.

In een sloot langs de Steekterweg in Alphen a/d Rijn is zondagavond een lichaam gevonden. De politie is een groot onderzoek gestart.

Veel hulpdiensten werden opgeroepen waaronder een traumahelikopter maar hulp mocht niet meer baten. Een groot gebied is afgezet. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van het overlijden.

Even voor 22.00 vond een voorbijganger het lichaam in een sloot en alarmeerde de hulpdiensten. De hulpdiensten hebben het lichaam uit de sloot gehaald maar hij/zij bleek al enige tijd overleden te zijn.

De politie heeft een plaats delict gemaakt en het gebied afgesloten om onderzoek te doen. Bij de sloot waar het lichaam werd gevonden is ook een fiets gevonden.