Wijkagent Amersfoort houdt administatie bij op christelijke school

Wijkagent Amersfoort houdt administatie bij op christelijke school
Wijkagent Amersfoort houdt administatie bij op christelijke school
Op de koffie bij de #Guidodebres HAVO/VWO. Mooie afspraken gemaakt en mag er in de toekomst eens in de maand een kamer gebruiken om de drempel tussen de leerlingen en de politie te verlagen. Ff op de foto met de beheerders van de Guido! #Amersfoort #Politie #Popo #Popo’s #Polos #Police #guido #School #vwo #HAVO #samenwerken #voortgezetonderwijs #flexible #flexplek #Schothorst #contact #033

Instagram. Kortom: Tonny doet wat administratie op zijn chromebook en leerlingen kunnen binnen lopen als ze een vraag hebben of voor goed gesprek.

het AD gaat de visie van de sinds 11 november aangestelde wijkagent nog verder. Supermarkt Jumbo is één van de plekken waar hij graag zou willen neerstrijken. Gewoon aan de tafel bij de coffeecorner.

HomeNieuwsDoenEten & drinkenActiesAanbiedingen van de weekPrijsvraag CloseGidsRestaurantsKledingwinkelsCafésLunchSpeciaalzakenCadeauwinkelsAlle rubrieken CloseMeerAmersfoortersNieuw in AmersfoortWinkelenWonenSportGemeenteOver AmersfoortVacatures Close home › Nieuws › Bakkie doen met de wijkagent? In Schothorst gaat hij flexwerken op school Nieuws Bakkie doen met de wijkagent? In Schothorst gaat hij flexwerken op school Door Charella Hulsbosch 30 november 2017 Wijkagent Tonny Poelman maakt een selfie met de gebouwbeheerders van het Guido. Foto: Privéfoto Deel WhatsApp Email Tweet Amersfoortse wijkagenten zoeken continu naar manieren om het benaderen van een politieagent laagdrempelig te maken. In Schothorst gaat wijkagent Tonny Poelman daarom nu flexwerken in de wijk. De eerste plek staat al vast: scholengemeenschap Guido.

Hij heeft er zelfs al een term voor bedacht en die willen we je niet onthouden: [email protected] ,,Mensen kunnen mij dan tijdens het boodschappen doen aanspreken. Natuurlijk snap ik dat ik ook voor zaken zal worden benaderd die meer op terrein van de gemeente liggen. Zoals overlast van hondenpoep of een kapotte lantaarnpaal. Maar dat geeft niet. Ik help wijkbewoners op weg; zij leren mij kennen.”

Amersfoort at Twitter: