Hele dag minder treinen Deventer – Amersfoort

Langere reistijden en vollere treinen Treintijden kunnen gewijzigd zijn door de start van de dienstregeling 2018 of vanwege de aanpassing als gevolg van het winterweer. NS adviseert reizigers om de weerberichten goed in de gaten te houden en vlak voor de reis de reisplanners te raadplegen. Houdt u rekening met langere reistijden, extra overstappen en drukte in de trein. Lees ook: Liveblog: Sneeuw in de stad, auto glijdt in sloot in Nieuw-West

NS en ProRail: mijd avondspits vanwege hevige sneeuwval

hoofdmenu Jouw gemeente: Nieuws uit jouw gemeente: (wijzig locatie) onze facebook pagina onze twitter pagina rss feed email ons zoek op nieuws.nl terug naar homepage Zoeken op nieuws.nl $(document).ready(function(){ $(“#s”).closest(‘form’).submit(function(e) { if(submitted ) return true; console.log(e); var gemeente = $(‘#s’).attr(‘data-gemeente’), search = $(‘#s’).val(); $(“#s”).val(gemeente + ‘ ‘ + search); submitted = true; }); }); var submitted = false; Landelijk Sport Entertainment Zakelijk Eten Tech Lifestyle Vrouw Landelijk 10 december 2017 15:33 Laatste update: 10-12-2017 15:59 Door ANP

NS: maandag opnieuw forse hinder door winterweer

ProRail en NS zetten maandag minder treinen in vanwege het winterse weer. "Op de meeste plekken in Nederland rijden de treinen elk half uur in plaats van elk kwartier of elke tien minuten", laat de spoorbeheerder weten.

NS en ProRail waarschuwen reizigers om maandag de avondspits te mijden. Vanwege de verwachte sneeuwval verwachten zij problemen op het spoor. Spoorvervoerder NS rijdt maandag opnieuw met minder treinen. Zondag werd de dienstregeling ook al aangepast vanwege het winterse weer.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Lees verder Partners van Zakenreisnieuws.nl! googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1491484963946-0’); }); Blog Paul Grove: KLM en haar cabinepersoneelDe aangekondigde staking van het cabinepersoneel vraagt om uitleg. De primaire functie van cabinepersoneel is veiligheid. Daarvoor zijn er wettelijke eisen gesteld aan het aantal cabinepersoneel tijdens een vlucht. Dat heeft voornamelijk te maken met het aantal passagiers, stoelen en uitgangen.

Thuis werken 'Weggebruikers moeten ook maandag de hele dag rekening houden met gevaarlijke rij-omstandigheden. Rijkswaterstaat adviseert daarom zo mogelijk thuis te gaan werken', aldus het advies van Rijkswaterstaat.

„Tijdens de avondspits zal de hinder voor reizigers zeer groot zijn. Zij krijgen het dringende advies om hier rekening mee te houden en hun reis te heroverwegen. Er rijden morgen minder treinen dan op een gewone werkdag”, waarschuwt NS.

NS zet minder treinen in vanwege winterweer

En dat is te zien op de spoortkaart. Met maarliefst 11 storingen en 8 werkzaamheden kleurt de kaart rood en geel, en blijven weinig trajecten vrij van vertraging. Zo rijden er tussen Amsterdam en Gouda geen sprinters, en moeten reizigers rekening houden met 30 tot 60 minuten extra reistijd op dat traject. 

Het treinverkeer raakte op meerdere plaatsen in het land flink ontregeld als gevolg van de winterse neerslag. In het begin van de dag viel het nog wel mee, maar in de loop van de dag is het meer gaan sneeuwen, waardoor er meer oponthoud was. Vooral in de Randstad zijn er problemen, aldus de woordvoerster. De NS waarschuwde reizigers rekening te houden met langere reistijden en adviseerde mensen die toch op pad gaan vooraf te kijken op de Reisplanner.

De Nederlandse Spoorwegen laten maandag opnieuw minder treinen rijden vanwege winters weer. Tijdens de avondspits zal de hinder voor reizigers zeer groot zijn, verwacht het spoorbedrijf. Reizigers krijgen het dringende advies om hier rekening mee te houden en hun reis hierop aan te passen. Ook voor zondag was een aangepaste dienstregeling uitgegaan.Op de meeste plekken in Nederland rijden de treinen volgens een woordvoerder elk half uur in plaats van elk kwartier of elke tien minuten.

Er rijden maandag minder treinen dan op een gewone werkdag. Op de meeste plekken in Nederland rijden de treinen elk half uur in plaats van elk kwartier of elke 10 minuten.De NS waarschuwt reizigers rekening te houden met langere reistijden en adviseert vooraf te kijken op de Reisplanner.

NS: maandag grote hinder treinreizigers

via de website van Schiphol of via de luchtvaartmaatschappijen.

Het is volgens hem hard nodig om treinen uit de dienstregeling te halen: "Zo ontstaat er ruimte om eventuele problemen op het spoor op te lossen." De spoorbeheerder belooft net als zondag extra sneeuw- en storingsploegen en hulplocomotieven achter de hand te houden.

ProRail heeft in het hele land zo’ n twintig storingsdiensten op tactische punten klaarstaan die snel ingezet kunnen worden bij incidenten. ,,We zijn op volle sterkte, meer dan 100 procent’, zei een woordvoerder van ProRail. Uit voorzorg hadden ProRail en de NS al eerder besloten op de belangrijke trajecten in en rond de Randstad minder treinen in te zetten.Op een aantal trajecten in Nederland rijden zondag de treinen elk half uur in plaats van elk kwartier. Op het traject waar de trein zes keer per uur zou rijden, gaat deze vier keer per uur in verband met de verwachte sneeuwval. Hierdoor ontstaat meer ruimte om eventuele problemen op het spoor snel op te lossen.

bijna 300 Europese en intercontinentale vluchten geschrapt. De luchtvaartmaatschappij laat weten dat de passagiers worden geïnformeerd en omgeboekt.BeantwoordenWouter schreef: december 11, 2017 om 9:06 amMisschien handig om dit overzicht erbij te pakken: https://www.rijdendetreinen.nl/serviceberichten/1962-aangepaste-dienstregeling-maandag-11-december . Lijstje in het bericht van treinreiziger.nl is namelijk niet volledig.

Rijstijl aanpassen Weggebruikers die wél in de auto stappen, krijgen het advies de weersverwachting en verkeersinformatie goed in de gaten te houden en de rijstijl aan te passen aan de omstandigheden. Dat betekent voldoende afstand houden en langzaam rijden. NS zet extra medewerkers in om reizigers zo goed mogelijk van dienst te zijn. ProRail houdt extra sneeuw- en storingsploegen en hulplocomotieven achter de hand. Desondanks kunnen reizigers hinder ondervinden van het weer.

Winterweer ProRail en NS waarschuwen dat treintijden veranderd kunnen zijn vanwege de start van de nieuwe dienstregeling of vanwege de aanpassing als gevolg van het winterweer. Reizigers wordt geadviseerd om voor vertrek de NS Reisplanner te raadplegen en buiten de spits te reizen.

Ook reizigers die in en naar Duitsland reizen moeten rekening houden met overlast door de sneeuwMeer ruimte”Door de dienstregeling aan te passen ontstaat er meer ruimte om eventuele problemen op het spoor op te lossen. Daarnaast houdt ProRail extra sneeuw- en storingsploegen en hulplocomotieven achter de hand. NS zet extra medewerkers in om reizgers zo goed mogelijk van dienst te zijn”, laat de NS weten.

Dienstregeling 2018ProRail waarschuwt niet alleen voor het winterse weer. Ook kunnen reizigers voor verrassingen komen te staan, omdat dit weekeinde de dienstregeling 2018 is gestart. "Raadpleeg de NS Reisplanner vlak voor vertrek en reis waar mogelijk buiten de spits", is het advies.

De NS adviseert vanavond niet meer de trein te pakken. Volgens de vervoerder is de hinder van het winterse weer flink toegenomen.

/* */ E-mailadresAanmelden © 2012–2017 SpoorPro.nlhoofdmenu Jouw gemeente: Nieuws uit jouw gemeente: (wijzig locatie) onze facebook pagina onze twitter pagina rss feed email ons zoek op nieuws.nl terug naar homepage Zoeken op nieuws.nl $(document).ready(function(){ $(“#s”).closest(‘form’).submit(function(e) { if(submitted ) return true; console.log(e); var gemeente = $(‘#s’).attr(‘data-gemeente’), search = $(‘#s’).val(); $(“#s”).val(gemeente + ‘ ‘ + search); submitted = true; }); }); var submitted = false; Landelijk Sport Entertainment Zakelijk Eten Tech Lifestyle Vrouw Landelijk 09 december 2017 18:08 Laatste update: 09-12-2017 18:08 Door ANPUTRECHT – NS adviseert reizigers die zondagavond nog op pad willen hun reis uit te stellen als dat enigszins mogelijk is, omdat de sneeuwval voor flinke problemen zorgt op het spoor. Vooral aan het eind van de middag nam de hinder flink toe, zei een woordvoerster.

InloggenAbonneerVoorpaginaNieuwsSportEntertainmentFinancieelMeerWat U ZegtTechColumnsVrijPartnercontentVideoZoekenKijk ook opDe krantDealsServiceKijk ook opVoorpaginaNieuwsSportEntertainmentFinancieelMeerWat U ZegtTechColumnsVrijPartnercontentVideoInloggenAbonneerNieuws/Binnenland1414341BinnenlandNS adviseert reizigers reis uit te stellenUpdated Gisteren, 17:12Gisteren, 16:29 in BINNENLANDKopieer naar clipboardⒸ ANP

AMSTERDAM – NS past ook maandag de dienstregeling aan het barre winterweer aan. Veel treinen vallen bij voorbaat uit. Er wordt met name in de middag en avond opnieuw extreme sneeuw en overlast verwacht.

Amersfoort at Twitter: