Man (75) verdacht van doden echtgenote in Amersfoort

Man (75) verdacht van doden echtgenote in Amersfoort
Zeventiger aangehouden voor dode vrouw
De vrouw werd maandagochtend rond 10.15 uur dood aangetroffen in een woning aan de Noorderwierweg in Amersfoort. De man, die in de woning aanwezig was, is aangehouden.

De politie vermoedt dat het motief van de dader ligt in de relationele sfeer. Het onderzoek wordt nog voortgezet.

Wil jij elke ochtend direct weten wat je s nachts gemist hebt en wat er die dag gaat gebeuren? Abonneer je dan nu op onze Dit wordt het nieuws-nieuwsbrief!

Het bejaarde stel was erg betrokken in de buurt, aldus een buurtbewoner tegenover het AD. ‘Ik heb geen ruzies vernomen. Het waren de liefste mensen.’

De politie heeft maandagochtend in een woning in Amersfoort aan de Noorderwierweg een overleden vrouw aangetroffen. 'De in de woning aanwezige echtgenoot werd als verdachte aangehouden', zo meldt de politie maandagmiddag.

'Rond 10.15 uur kreeg de politie de melding dat een vrouw dood in de woning lag.  Agenten troffen de 73- jarige vrouw aan die al overleden was', aldus de politie. De aanwezige echtgenoot van de vrouw, een 75-jarige Amersfoorter, werd aangehouden in verband met mogelijke betrokkenheid bij haar overlijden. Het motief ligt vermoedelijk in de relationele sfeer. Hij is ingesloten. De politie zet onderzoekscentra-van-de-wereld.html”>het onderzoek voort.


Amersfoort at Twitter: