Man (35) valt ambulance aan met fiets in Amersfoort

Man (35) valt ambulance aan met fiets in Amersfoort
Weer mishandeling in Amersfoort: chauffeur ambulance geslagen
De ambulancebroeders schrokken en dachten dat er sprake was van een aanrijding. Toen de bestuurder het portier opende, gooide de man de fiets opnieuw naar de ambulance.

Toen de bestuurder op hem afging, werd hij door de man in het gezicht geslagen. De aanvaller ging er daarna vandoor, maar kon later worden aangehouden. Tegen hem wordt aangifte gedaan van mishandeling en vernieling.

112 Amersfoort 112 Amsterdam 112 Apeldoorn 112 Arnhem 112 Barneveld 112 Bunschoten 112 Dalfsen 112 Doetinchem 112 Drenthe 112 Ede 112 Hardenberg 112 Harderwijk 112 Hilversum 112 in Beeld 112 Nijkerk 112 Ommen 112 Ridderkerk 112 Rotterdam 112 Scherpenzeel112 Schiedam 112 Vallei 112 Vechtdal 112 Veenendaal 112 Wageningen 112 Zeewolde 112 Zwolle112Press

Weer mishandeling in Amersfoort: chauffeur ambulance geslagen

Het is de tweede aanval op een hulpverlener die dit weekend in Amersfoort plaatsvond. Een agente werd zaterdagnacht aangevallen door een 21-jarige man, nadat zij een vrouw aansprak die een winkelruit zou hebben vernield. De man probeerde de agente te wurgen.

Wil jij elke ochtend direct weten wat je s nachts gemist hebt en wat er die dag gaat gebeuren? Abonneer je dan nu op onze Dit wordt het nieuws-nieuwsbrief!

Aan de hand van het signalement en getuigen werd de man op de Hellestraat aangetroffen. Hij is aangehouden en ingesloten. Tegen hem wordt aangifte gedaan van mishandeling en vernieling. De reden waarom de man de ambulance vernielde en chauffeur sloeg is vooralsnog onbekend. Met de ambulancechauffeur gaat het naar omstandigheden goed.

Binnenland Amersfoortse imbeciel valt ambulance aan. Redactie 12 maart 2018 – 08:58 Geweld gebruiken valt nooit en te nimmer goed te praten. Een 35-jarige Amersfoorter, duidelijk het spoor volledig bijster, richtte zijn opkomende woede gisteren tegen een passerende ambulance. Op de Utrechtseweg smeet hij zonder aanleiding zijn fiets tegen het passerende voertuig.

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd.Dit vinden wij jammer, want mede dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk. Zou je Adblocker voor onze website willen uitschakelen?Zo blijft het nieuws gratis en steun je de lokale ondernemers.Meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ambulance vernield en chauffeur mishandeld

De ambulancebroeders, in de veronderstelling dat de klap een aanrijding betrof, stapten daarop uit. Dat hadden zij beter niet kunnen doen, want de man besloot daarop het rijwiel wederom tegen de ambulance aan te gooien.

AMERSFOORT – Zondagavond rond 20:30 uur heeft een 35-jarige man uit Amersfoort op de Utrechtseweg een fiets tegen een passerende ambulance aan gegooid. De ambulancebroeders schrokken hiervan en dacht in eerste instantie aan een mogelijke aanrijding.

Voor de chauffeur had hij een speciale behandeling, hij sloeg de man vol in het gezicht. Na zijn daden trachtte de mafkikker te vluchten, niet veel later kon hij op basis van zijn signalement aangehouden worden. Zijn motief is vooralsnog onduidelijk.


Amersfoort at Twitter: