Aanhouding na vondst overleden vrouw Noordewierweg (update)

Aanhouding na vondst overleden vrouw Noordewierweg (update)
Echtgenoot (75) aangehouden na vondst dode vrouw (73)
De politie heeft maandagochtend in een woning in Amersfoort aan de Noorderwierweg een overleden vrouw aangetroffen. 'De in de woning aanwezige echtgenoot werd als verdachte aangehouden', zo meldt de politie maandagmiddag.

'Rond 10.15 uur kreeg de politie de melding dat een vrouw dood in de woning lag.  Agenten troffen de 73- jarige vrouw aan die al overleden was', aldus de politie. De aanwezige echtgenoot van de vrouw, een 75-jarige Amersfoorter, werd aangehouden in verband met mogelijke betrokkenheid bij haar overlijden. Het motief ligt vermoedelijk in de relationele sfeer. Hij is ingesloten. De politie zet het onderzoek voort.

AS Media AS Media AS Media Aanhouding na vondst overleden vrouw Noordewierweg (update) 12-03-2018, 11:23 | Van de redactie AMERSFOORT In een woning aan de Noordewierweg is maandagmorgen rond 10.15 uur een overleden vrouw aangetroffen. Direct heeft de politie één verdachte, de 75-jarige echtgenoot van de vrouw, kunnen aanhouden. 

De politie ging op een melding af dat er een overleden vrouw in de woning zou liggen en bij aankomst werd er een 73-jarige aangetroffen. De aanwezige echtgenoot werd direct aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij haar overlijden. Het motief ligt volgens de politie vermoedelijk in de relationele sfeer. 

Op de vraag waarom er in eerste instantie twee ambulances waren opgeroepen, kon de politie nog geen antwoord geven. 


Amersfoort at Twitter: