Bioscoop Vue Amersfoort krijgt ligstoelen

Bioscoop Vue Amersfoort krijgt ligstoelen
FIFA 18 Toernooi in de bioscoop in Alkmaar!
Facebook Vue Cinemas NL (Amersfoort) Bioscoop Vue Amersfoort krijgt ligstoelen 14-04-2018, 22:34 | Van de redactie AMERSFOORT In de bioscoop op de Snouckaertlaan kunnen bezoekers binnenkort half liggend films bekijken. Vanaf dinsdag 3 april is Vue Amersfoort gesloten voor een renovatie en dit weekend maakte het op Facebook bekend dat er luxe ligstoelen geplaatst worden. 

De stoelen zijn door de gebruiker zelf te vertellen, is te zien op een video die door de bioscoop is gepubliceerd. Hier kunnen de bezoekers onderuitgezakt de films bewonderen die worden afgespeeld.

Knock-out TournamentEr wordt een toernooi opgezet voor 128 spelers in de lokale VUE cinema. Het gaat hierbij m een direct knock-out toernooi, waarbij de deelnemers vanaf de halve finale in de bioscoopzaal gespeeld wordt. Hier wordt duidelijk wie de beste FIFA-speler van de stad is. Deelnemers van deze toernooien maken kans op verschillende mooie prijzen die aangeboden worden door de leveranciers van de Mediamarkt en andere partners.

Zo’n pluche stoel in de bioscoop zit al best lekker, maar hoe lekker zou het zijn als je compleet onderuitgezakt in de bioscoop kon zitten? Vue dacht daar precies zo over en hield tijdens de verbouwing rekening met die wens.

Liggend filmkijken: wie wil dat nou niet? Vue Amersfoort krijgt volledig DeLuxe stoelen, voor hetzelfde tarief. 🎬👌 Je beleeft het vanaf juni in het vernieuwde Vue Amersfoort. Zien we je dan?

ALKMAAR – Nederland is er niet bij het aanstaande WK in Rusland, wat ongetwijfeld een groot gemis is voor iedere voetballiefhebber. Als kleine pleister op de wond bundelen Delicious Media, Vue Cinemas en Mediamarkt hun krachten om een grootschalig FIFA City Tournament te organiseren in 8 verschillende steden in Nederland. Op zaterdag 23 juni is het de beurt aan Alkmaar!

Op hun Facebookpagina melden ze dat bezoekers vanaf juni weer lekker film kunnen komen kijken, en dan wel op deze luxe ligstoelen. Eerder deze maand sloot Vue haar deuren vanwege een grootschalige verbouwing, waarvan ze nu dus alvast een tipje van de sluier oplichten. Nu alleen nog hopen dat we niet in slaap vallen tijdens de film.


Amersfoort at Twitter: