Politie zoekt verder naar vermiste Marloes

SOEST – De zoektocht naar Marloes Idzerda woensdagmorgen hervat. Van de 44-jarige vrouw uit Amersfoort is is sinds zondag niets meer vernomen.

Volgens de politie is haar grijze Audi A4 aangetroffen op de Oude Leusderweg in Soest. Eerder werd er al gezocht bij het Monnickenbosch in Soest. Volgens RTV Utrecht zijn er ernstige zorgen over haar gezondheid.

Marloes Idzerda (44) sinds zondag spoorloos

Ongeveer 50 veteranen hebben zich volgens een woordvoerder van de politie woensdag aangesloten bij het zoekteam.

politiesoestUpdated 1 uur geleden3 uur geleden in BINNENLANDPOPULAIRE VIDEO'S07 aug.Met deze truc kleurt je tuin weer groen05 aug.Rus zoekt ruzie met agent: Ben je niet goed snik of zo?05 aug.Ondeugende flirtpoging Van Gaal tijdens Zomergasten06 aug.Taxichauffeur weigert dragqueen in AmsterdamGerelateerde artikelen05 aug.BinnenlandAgent springt gracht in bij zoekactie naar meisje01 aug.BinnenlandLichaam vermist meisje (14) gevonden28 jul.BinnenlandPolitie vindt dode in waterplas in Waalwijk23 jul.BinnenlandGevonden lichaam is van Koen23 jul.BinnenlandKoen sloeg op de ramen van de bus23 jul.BinnenlandReddingshonden op zoek naar vermiste KoenDagelijks tijdens de lunch het laatste nieuws in je inbox?AanmeldenOngeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.

Politie ME zoekt naar vermiste Marloes (44) uit Amersfoort 07-08-2018, 11:33 | Van de redactie AMERSFOORT De politie is in Soest op zoek naar Marloes Idzerda (44) uit Amersfoort. Ook de ME is opgeroepen om te helpen bij de zoektocht en sneller een groter gebied te kunnen doorzoeken. De vrouw wordt sinds twee dagen vermist en de politie maakt zich ernstige zorgen over haar gezondheid. 

De zoekactie is gestart bij Monnickenbosch in Soest. De auto van Marloes, een grijze Audi A4, werd aangetroffen aan de Oude Leusderweg in Soest. Het laatste app-contact met haar was op zondag rond 15.30 uur.

SIGNALEMENT Volgens het signalement is de vrouw 1.85 meter en heeft ze donderblond haar. Wie de vrouw ziet of informatie heeft over de vermissing, kan contact opnemen met de politie via 0800 6070.


Amersfoort at Twitter: