Update: lichaam vermiste Amersfoortse gevonden (44)

Soest – Het lichaam van de vermiste 44-jarige Marloes Idzerda is woensdag gevonden. Dat bevestigt de politie. Haar lichaam is tijdens een grote zoekactie aangetroffen.

Van de 44-jarige vrouw uit Amersfoort was al sinds zondag niets meer vernomen. Eerder deze week werd haar auto, een Audi A4, aangetroffen op de Oude Leusderweg in Soest.

Dinsdag hebben agenten in ME-dienst de hele dag gezocht in de omgeving van haar auto en het bosgebied in het grensgebied Soest-Amersfoort. Ook drones en politiehelikopters, politiepaarden en -honden zochten mee. Vandaag werd door de verschillende diensten en de veteranen van Search & Rescue verder gezocht in het bos. Daar werd haar lichaam aangetroffen. De familie is geïnformeerd. Er zijn geen aanwijzingen of sporen gevonden die wijzen op een misdrijf. Namens de familie en politie willen wij de dank uitspreken voor de inzet van de vrijwilligers en alle andere aangeboden hulp.

In de zoektocht naar de vrouw zijn er agenten in ME-dienst, drones, politiehelikopters, politiepaarden en -honden, en ook veteranen van Search & Rescue ingezet. Het lichaam van de vrouw is gevonden het bos. Volgens de politie zijn er geen aanwijzingen of sporen gevonden die wijzen op een misdrijf.

De laatste poging om contact met Marloes te krijgen via WhatsApp was op zondag 5 augustus. In de nacht van maandag 6 op dinsdag 7 is zij als vermist opgegeven bij de politie. Haar auto is op 5 augustus aangetroffen op de Oude Leusderweg. De politie zag haar vermissing als urgent en is direct een onderzoek gestart.

politieaudi a4soestvermissingenUpdated 2 uur geledenVandaag, 13:39 in BINNENLANDPOPULAIRE VIDEO'S07 aug.Met deze truc kleurt je tuin weer groen05 aug.Rus zoekt ruzie met agent: Ben je niet goed snik of zo?05 aug.Ondeugende flirtpoging Van Gaal tijdens Zomergasten12:51Laffe daad dierenbeul gefilmd in HelmondGerelateerde artikelen13:55BinnenlandMan mag product niet ruilen, spuugt medewerkster in gezicht05:30ColumnsKostwinner gaat vrouw nog stap te ver04 aug.Vrouw'Ik heb doorbraak Krezip vervloekt en juist erg leuk gevonden'03 aug.VrouwIk heb wel wat koolhydraten verdiend02 aug.Vrouw10 dingen die je niet tegen een zwangere vrouw moet zeggen02 aug.BinnenlandWit T-shirt wel heul casualDagelijks tijdens de lunch het laatste nieuws in je inbox?AanmeldenOngeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.

AMERSFOORT – Vandaag heeft de politie in het bosgebied rond de Oude Leusderweg het lichaam van de sinds zondag 5 augustus vermiste 44-jarige Marloes uit Amersfoort gevonden.

Caspar Huurdeman Politie zoekt verder naar vermiste Marloes 08-08-2018, 09:46 | Van de redactie AMERSFOORT Ook vandaag wordt er in de bossen bij Soest weer gezocht naar Marloes Idzerda uit Amersfoort. Daarbij wordt de politie geassisteerd door de Mobiele Eenheid en veteranen van Search & Rescue.

Dinsdag hebben agenten in ME-dienst de hele dag gezocht in de omgeving van haar auto en het bosgebied in het grensgebied Soest-Amersfoort. Ook drones en politiehelikopters, politiepaarden en -honden zochten mee. Vandaag werd door de verschillende diensten en de veteranen van Search & Rescue verder gezocht in het bos. Daar werd haar lichaam aangetroffen.

De 44-jarige vrouw is sinds zondag vermist. De auto van Marloes, een grijze Audi A4, werd aangetroffen aan de Oude Leusderweg in Soest. Het laatste app-contact met haar was op zondag rond 15.30 uur.

SIGNALEMENT Volgens het signalement is de vrouw 1.85 meter en heeft ze donkerbruin haar en donkerbruine ogen. Wie de vrouw ziet of informatie heeft over de vermissing, kan contact opnemen met de politie via 0800 6070.

SOEST – De politie heeft woensdag in het bosgebied rond de Oude Leusderweg het lichaam van de sinds zondag 5 augustus vermiste 44-jarige Marloes Idzerda uit Amersfoort gevonden.


Amersfoort at Twitter: