Pool betrapt met 200 kilo illegaal vuurwerk op A1

Pool betrapt met 200 kilo illegaal vuurwerk op A1
Tweehonderd kilo illegaal vuurwerk aangetroffen in auto op parkeerplaats Terschuur
TERSCHUUR – De politie heeft maandag 26 november bij controle van een voertuig 200 kilo illegaal vuurwerk aangetroffen. Een 28-jarige man uit Polen is aangehouden.

Agenten waren rond 11.40 uur op parkeerplaats Uilengoor in Terschuur toen zij een auto zagen die de nodige technische gebreken vertoonde. Ook leek de auto nogal door te zakken door zijn assen. Hierop controleerden zij de bestuurder en het voertuig. De kofferbak van de auto bleek vol te liggen met illegaal vuurwerk.

Het vuurwerk is in beslag genomen en zal worden vernietigd. Tegen de man uit Polen wordt proces-verbaal opgemaakt.

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9960. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.destentor.nl te lezen.

TERSCHUUR – De politie heeft maandagochtend bij een controle in Terschuur 200 kilo illegaal vuurwerk gevonden in een auto. Een 28-jarige man uit Polen is aangehouden.

Agenten zagen op parkeerplaats Uilengoor een auto die technische gebreken vertoonde. Ook leek de auto door zijn assen te zakken. Hierop werd de automobilist en zijn voertuig gecontroleerd. In de kofferbak werd het vuurwerk gevonden.

Het vuurwerk is in beslag genomen en wordt vernietigd. Tegen de man uit Polen is proces-verbaal opgemaakt.