Kettingbotsing op A28 tussen Amersfoort en Nijkerk, snelweg weer open – De Stentor

Kettingbotsing op A28 tussen Amersfoort en Nijkerk, snelweg weer open - De Stentor
A28 tussen Utrecht en Zwolle weer open na kettingbotsing
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9960. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.destentor.nl te lezen.

Na de botsing op de A28 gebeurde ook een ongeluk op de A12 bij Driebergen, waardoor verkeer dat omreed ook daar vast kwam te staan.

Meerdere mensen bekneld door kettingbotsing op A28, snelweg dicht

Bij het ongeluk op de A28 botsten zeven voertuigen op elkaar. Er zijn zeker twee mensen bekneld geraakt en door de brandweer bevrijd, meldde de politie. Daarna was de weg enkele uren dicht voor onderzoek. Het ongeval gebeurde rond 14.00 uur.

In de andere richting stond tussen Strand Nulde en knooppunt Hoevelaken ook een file, vermoedelijk vanwege kijkers naar het ongeluk.

Hoeveel mensen gewond zijn geraakt is nog niet duidelijk. Volgens de politie zijn alle slachtoffers naar het ziekenhuis gebracht.

De politie is nog op zoek naar getuigen van het ongeluk. Ook mensen die het ongeluk van dichtbij hebben meegemaakt en behoefte hebben aan slachtofferhulp mogen contact opnemen met de politie.

⚠ | Het gaat wel even duren op de #A28 bij Amersfoort. We doen ons best om het ingesloten verkeer zo snel mogelijk terug te leiden. #evengeduld