Nieuwe speelgoedwinkel Jase&Joy start in Amersfoort – DeStadAmersfoort.nl

Nieuwe speelgoedwinkel Jase&Joy start in Amersfoort - DeStadAmersfoort.nl
Ex-Intertoys-ondernemers beginnen nieuwe speelgoedketen
BDU archief Nieuwe speelgoedwinkel Jase&Joy start in Amersfoort 08-10-2019, 10:37 AMERSFOORT De nieuwe speelgoedformule Jase&Joy, opgestart door zeven voormalig Intertoys ondernemers en Euretco, komt naar Amersfoort-Noord. De naam werd vandaag bekend.

De speelgoedformule ging de afgelopen maanden door als nieuwste speelgoedwinkel van Nederland. De nieuwe naam Jase&Joy draagt plezier in zich mee, volgens de Business Unit Manager speelgoed bij Euretco. ,,Daarnaast vonden wij het belangrijk dat het merk ook een gezicht heeft. We willen mensen aan de hand nemen tijdens het aankoopproces en ze onder andere voorzien van reviews, daar gaat het duo Jase en Joy onder andere een rol in spelen! aldus de manager. Daarnaast moet de uitstraling van het nieuwe concept het bedrijf onderscheiden van andere speelgoedformules.

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.

Ex-Intertoys-ondernemers verder als Jase & Joy

FUN FIRST Nu de nieuwe naam bekend is zullen de winkels beetje bij beetje volgens het nieuwe concept verbouwd worden. Fun First staat hoog in het vaandel bij de formule en daarom komen er hotspots in de winkel en zijn er activiteiten te doen. Klanten kunnen zich binnenkort ook aanmelden als Jase&Joy-tester voor het speelgoed. De formule krijgt ook een webshop op www.jasejoy.nl, de website die 11 oktober online gaat.

Het filiaal van Jase&Joy in Amersfoort is te vinden op de Beurs 38. De andere Jase&Joy winkels zijn gevestigd in Amersfoort-Noord, Amsterveen, Budel, Bussum, Deurne, Einhoven, Gemert, Purmerend en Velhoven.

U bevindt zich hier Home franchisenieuws Ex-Intertoys-ondernemers verder als Jase & Joy

De voormalig franchisenemers van Intertoys stappen over naar Euretco, een organisatie voor zelfstandige ondernemers voor franchiseformules. De ondernemers maakten de overstap naar Euretco omdat ze ontevreden waren over de voorwaarden waaronder zij zouden samenwerken met Green Swan, dat Intertoys na het faillissement doorstartte. Begin september maakte De Nationale Franchise Gids al bekend dat Intertoys inmiddels is overgenomen door het Mirage Holding van Michiel Witteveen (voorheen bekend als Blokker Holding).

Eén van die franchisers is Wijnand den Uyl. Hij heeft al jaren twee speelgoedwinkels, in Bussum en Amersfoort-Noord. Tot voor kort stond er Intertoys op de gevel, maar nu begint hij aan een nieuw hoofdstuk. “Ik voelde me er niet meer thuis. Leveringen waren te laat, er waren veel wisselingen in de directie. Intertoys had ook weinig visie op de toekomst, ze bleven voor mij te veel bij het oude.”

In april maakte Euretco al bekend dat het met een franchiseformule zijn entree maakt in de speelgoedbranche. Het bedrijf achter ketens als Hubo en Intersport sprak van ‘een geheel eigen gezicht in de markt’. De winkels zitten in Amersfoort, Amstelveen, Budel, Bussum, Deurne, Eindhoven, Gemert, Purmerend en Veldhoven. Er wordt nog gewerkt aan een webshop.

Volgens Euretco hebben veel zelfstandige ondernemers in de speelgoedbranche interesse in de nieuwe keten Jase & Joy. Het staat franchisers vrij om na afloop van een contract eventueel over te stappen naar een andere formule.