Stadshart Amstelveen gestopt met diverse Pokémon Go-extras

Stadshart Amstelveen gestopt met diverse Pokémon Go-extra\s
Alles wat je moet weten over de volgende Pokémon Go Community Day
Onderzoekers van The Silph Road hebben ontdekt dat de Pokémon GO Plus niet maar één uur, maar zelfs drie uur verbonden blijft met je telefoon. Voor het eerst sinds het apparaat alweer ruim anderhalf jaar geleden in de winkels verscheen, heeft Niantic ervoor gekozen de tijd te verlengen. Een positieve ontwikkeling voor iedereen die het apparaat gebruikt. De drie uur lijken gebaseerd op Community Day. Dat event duurt namelijk drie uur en veel spelers storen zich eraan dat ze iedere keer de Pokémon GO Plus weer moeten verbinden. Overigens kent de Plus wel vaker problemen en kan het dus zijn dat de tijd alsnog korter is. Lees onze review van het apparaat overigens hier.

Meer nieuws over Pokémon GO, soms zelfs een Pokémon GO Plus winnen? Word dan lid van onze Pokémon GO-Facebook!

Pokémon Go Kanto Week ging eerder deze week van start, maar aankomende zondag zal er nog een evenement plaatsvinden. De volgende Pokémon Go Community Day vindt namelijk plaats op zondag 15 april en geeft spelers de kans om bonussen te verdienen en een Pokémon te vangen met een exclusieve move.

Pokémon GO Hub heeft de Pokémon GO-update 0.99.2 datamine compleet en duidelijk is welke extra’s er allemaal in de nieuwe update zitten. We hebben ze hieronder voor jullie opgesomd:

Om deel te nemen aan de vierde Pokémon Go Community Day moet je je rond 11:00 Nederlandse tijd bevinden in een park. Het evenement eindigt om 14:00, waardoor je drie uur de tijd hebt om te profiteren van de verschillende voordelen.

Zojuist is het onofficiële bericht verschenen dat Pokémon GO-update 0.99.2 onderweg is naar iPhone en Android. Zoals altijd verschijnt vandaag vermoedelijk als eerste de APK. Deze testversie voor Android geeft dataminers als The Silph Road en Pokémon GO Hub de kans om ons alvast te vertellen wat er in de update verstopt zit. Vlak nadat ze dit hebben gedeeld met ons, delen wij het uiteraard weer in het Nederlands met jullie. Vermoedelijk duurt dit tussen de één en de drie uur, aangezien er soms echt veel te ontdekken is.

De bonus die Niantic deze maand aanbiedt, is dat eieren veel sneller uitkomen dan normaal het geval. Tijdens deze uren zullen eieren uitkomen op een kwart van de afstand die ze normaal gesproken vereisen. Verder blijven Lure Modules gedurende het evenement drie uur actief.

Met morgen (vannacht in het oosten van de wereld) een nieuwe Community Day, leken in eerste instantie weinig verrassingen in de maak. Toch is er in het netwerkverkeer van de game een opmerkelijke ontdekking gedaan. Een speciale Mareep-research quest is opgedoken, waarin spelers de opdracht krijgen om een bepaald aantal Mareep te vangen. De opdracht ziet er in de code als volgt uit:

Mareep is deze maand de speciale Pokémon tijdens de Community Day. De Electric-type Pokémon zal tijdens de uren van het evenement in grotere aantallen verschijnen. Spelers die Mareep evolueren tot zijn definitieve vorm leren de krachtige aanval Dragon Pulse.

De Community Day valt deze maand samen met Kanto Week, dat nog tot en met 17 april loopt. Spelers zullen vanwege het evenement vaker een Red en Blue Pokémon tegenkomen, zoals Bulbasaur, Charmander, Squirtle en Pikachu. Daarnaast zullen eerste generatie Pokémon zoals Snorlax en Aerodactyl vaker verschijnen bij Raid Battles en ontvangen ze twee keer zoveel Candy voor het vangen van Pokémon.

Spelers hebben ook nog steeds de mogelijkheid om nieuwe Legendary Pokémon te vangen. Tot 8 mei zijn de Eon Pokémon Latios en Latias beschikbaar in verschillende delen van de wereld. Momenteel is Latios beschikbaar in Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Afrika, terwijl Latias te vinden is in Europa en Azië. Op 8 mei zullen ze van locatie wisselen, waar ze tot 5 juni zullen verblijven. a

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *


Amstelveen at Twitter: