Hudsons Bay Amstelveen klaar voor opening – Amstelveenz.nl

Amstelveen – Hudsons Bay opent morgen, donderdag 14 maart 2019, om 10.00 uur de deuren van haar nieuwe warenhuis in Stadshart Amstelveen.

Het voormalige V&D-pand is volledig opnieuw opgetrokken; de pers kreeg vandaag vast een sneakpreview van storemanager Jeroen Joosten. Het nieuwe warenhuis is modern ingericht met een zogenoemde ‘urban look & feel’, waarbij elementen van het oorspronkelijke pand behouden zijn gebleven. Dat is onder meer terug te zien in de nog originele betonnen vloeren en plafonds.

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.

Hudsons Bay wil maar niet populair worden; maak er weer V&Ds van

Het warenhuis beslaat vooralsnog twee verdiepingen met overwegend een mode-gerelateerd assortiment, met merken als Y.A.S, Na-Kd, Selected, Calvin Klein Jeans, Superdry en Tommy Hilfiger. 

Ook zijn er diverse shop-in-shop afdelingen, van bijvoorbeeld Samsonite/American Tourister, maar ook Dyson (stofzuigers) is van de partij. Op de parterre is een uitgebreide cosmetica-afdeling met onder andere een MAC-counter en een cadeau-assortiment in een zogenoemde Gift Boutique. Verder heeft Hudsons Bay Amstelveen een aangepaste home collectie, met merken zoals Vandyck, Iittala en Villeroy & Boch. Ook is er een click & collect punt (ofwel een service- en afhaalpunt, met pashokjes). 

Naast de twee winkelvloeren (0 en +1) zijn de etages daarboven nog niet ingevuld, met uitzondering van het hoofdkantoor van Hudsons Bay Nederland dat boven de Amstelveense winkel is gevestigd. Voor de invulling van de overige etages is Hudsons Bay nog op zoek naar partners. Vooralsnog bevat Hudsons Bay Amstelveen geen horecavoorziening, maar die kan in de toekomst nog komen op de vrijliggende etages.

De traditionele binnendoorloop van het Handeslplein tot het Buitenplein zoals de V&D vroeger kende opde begane grond is er niet meer. Wel kent het warenhuis vier ingangen – en een vijfde die uitkomt op de parkeergarage (+1). 

De opening van het nieuwe warenhuis wordt gevierd met diverse activiteiten en speciale openingsaanbiedingen. De openingsceremonie zal worden uitgevoerd door burgemeester Eenhoorn, wethouder Raat en storemanager Jeroen Joosten en wordt gepresenteerd door stylist Fred van Leer.

Op het moment van opening wordt er confetti de lucht ingeschoten met tweehonderd gouden tickets. De gelukkige winnaars vangen een giftvoucher variërend in waarde van 10 tot 500 euro. Na het officiële openingsmoment wordt het publiek uitgenodigd om het warenhuis te komen verkennen. De opening van Hudsons Bay Amstelveen zal tot en met zondag 17 maart worden gevierd. 

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9960. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.destentor.nl te lezen.