Twee gewonden bij schietpartij Amstelveen, veel hulpdiensten ter plaatse – AD.nl

Twee gewonden bij schietpartij Amstelveen, veel hulpdiensten ter plaatse - AD.nl
Gewonden na schietpartij met automatische wapens Amstelveen | Binnenland
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088-0561533. De servicepagina kunt u hier vinden.Klik hier om direct de digitale krant te lezen.

Amstelveen – In Amstelveen zijn twee mensen op De Grote Wielen, een straat in een woonwijk, neergeschoten. Het gaat om een 55-jarige man en zijn 17-jarige dochter, meldt de politie. De slachtoffers zijn lichtgewond geraakt en zijn overgebracht naar het ziekenhuis.

Eerder zei de politie dat er mogelijk explosieven waren achtergebleven, maar dat bleek na onderzoek niet het geval te zijn. De politie is op zoek naar twee verdachten.

Een woordvoerster van de politie zei dat de schietpartij wel heel gericht lijkt, maar kon nog niet zeggen of het om een liquidatie gaat. De woordvoerster kan ook nog niet bevestigen dat er is geschoten met automatische wapens, zoals getuigen hebben gemeld.

wapensamstelveenPOPULAIRE VIDEO'S15 mrt.Wilders reageert op aanslagen moskeeën15 mrt.Zo meedogenloos ging moskeemoordenaar te werk15 mrt.Kijk mee op Urk: Weg met die camera!15 mrt.Dit krijgt Temptation-Danique in haar inbox (18+)Gerelateerde artikelen17:39BinnenlandSchietpartij Amstelveen: Dit heb ik nooit eerder meegemaakt12:50BuitenlandLachende moskeeterrorist maakt racistisch gebaar in rechtbank05:30BuitenlandWapenindustrie nu in vizier nabestaanden15 mrt.BuitenlandHier wordt verdachte moskee-aanslag gearresteerd15 mrt.BuitenlandEerste beelden aanslagen Nieuw-Zeeland14 mrt.BuitenlandSchokkende beelden: hier opent schutter vuur op leerlingenDagelijks tijdens de lunch het laatste nieuws in je inbox?AanmeldenOngeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.