Ahmet G. en dochter gewond bij schietpartij met automatische wapens in Amstelveen – Hartvannederland.nl

Amstelveen – In Amstelveen zijn twee mensen op De Grote Wielen, een straat in een woonwijk, neergeschoten. Het gaat om een 55-jarige man en zijn 17-jarige dochter, meldt de politie. De slachtoffers zijn lichtgewond geraakt en zijn overgebracht naar het ziekenhuis.

Eerder zei de politie dat er mogelijk explosieven waren achtergebleven, maar dat bleek na onderzoek niet het geval te zijn. De politie is op zoek naar twee verdachten.

Een woordvoerster van de politie zei dat de schietpartij wel heel gericht lijkt, maar kon nog niet zeggen of het om een liquidatie gaat. De woordvoerster kan ook nog niet bevestigen dat er is geschoten met automatische wapens, zoals getuigen hebben gemeld.

Twee gewonden bij schietpartij Amstelveen, veel hulpdiensten ter plaatse

wapensamstelveenPOPULAIRE VIDEO'S15 mrt.Wilders reageert op aanslagen moskeeën15 mrt.Zo meedogenloos ging moskeemoordenaar te werk16 mrt.Nog nooit zon seksistische aso tegengekomen15 mrt.Kijk mee op Urk: Weg met die camera!Gerelateerde artikelen16 mrt.BinnenlandSchietpartij Amstelveen: Dit heb ik nooit eerder meegemaakt16 mrt.BuitenlandLachende moskeeterrorist maakt racistisch gebaar in rechtbank16 mrt.BuitenlandWapenindustrie nu in vizier nabestaanden15 mrt.BuitenlandHier wordt verdachte moskee-aanslag gearresteerd15 mrt.BuitenlandEerste beelden aanslagen Nieuw-Zeeland14 mrt.BuitenlandSchokkende beelden: hier opent schutter vuur op leerlingenDagelijks tijdens de lunch het laatste nieuws in je inbox?AanmeldenOngeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.