Woning Amstelveen doorzocht wegens handel valse merkkleding – Amstelveens Nieuwsblad

Woning Amstelveen doorzocht wegens handel valse merkkleding - Amstelveens Nieuwsblad
FIOD vindt kilos nepkleding van dure merken en tienduizenden euros cash
FIOD FIOD Woning Amstelveen doorzocht wegens handel valse merkkleding 25-04-2019, 11:00 HAARLEM De FIOD heeft woensdag 24 april een 34-jarige man uit Haarlem en een 21-jarige man uit Amsterdam aangehouden. Zij worden verdacht van handel in merkvervalste kleding. Bij doorzoeking op twee bedrijfsadressen in Amsterdam werden opslagboxen vol met kleding en schoenen aangetroffen.

Verder doorzocht de FIOD drie woningen in Amsterdam, Amstelveen en Haarlem. Hier is beslag gelegd op 32.000 euro cash geld, mobiele telefoons en administratie. Bij de actie verleenden de politie en douane bijstand. Ook werden twee geldhonden en scanapparatuur ingezet.

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088-0561533. De servicepagina kunt u hier vinden.Klik hier om direct de digitale krant te lezen.

Fiod vindt vervalste merkkleding en cash

Het strafrechtelijk onderzoek staat onder leiding van het Functioneel Parket en is gestart na tips van een recherchebureau.

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.