Homofoob D66 Raadslid Amsterdam bij nader inzien toch maar niet homofoob

De raadzaal in het stadhuis van Amsterdam.
Nu nuanceert El Ksaihi haar eerdere uitspraken en zegt zich bij D66 wel degelijk in te zetten voor homorechten. Volgens El Ksaihi maakt het haar niet uit als homoseksuelen de moskee bezoeken.

AMSTERDAM – De Partij van de Ouderen in Amsterdam wil geen samenwerking met D66 na uitspraak van een kandidaat-raadslid over homoseksualiteit. De D66’er zei in 2010 dat ’homoseksualiteit een zonde is in de islam’.

Menu‌‌Mijn nieuwsMijn leeslijstAbonneerMijn profielService en contactUitloggenVoorpaginaNieuwsSportWinterspelenEntertainmentFinancieelMeerWat U ZegtTechColumnsVrijPartnercontentVideoZoekenKijk ook opNieuws/Binnenland1634054BinnenlandPartij van de Ouderen wil niet samenwerken met D66 om ’homohaat’Updated Gisteren, 10:14Gisteren, 09:37 in BINNENLANDKopieer naar clipboardDe raadzaal in het stadhuis van Amsterdam.

De PvdO is ’woedend’ , zo schrijft de partij in een persbericht. „Deze uitspraak is pure homohaat en staat de emancipatie van homo’s ernstig in de weg ”, aldus lijsttrekker Wil van Soest. Van Soest verwijst daarbij naar een niet-bestaande tweet van D66-raadslid Yassmine El Ksaihi.


Amsterdam at Twitter: