Gewonde na steekpartij in Zuidoost

Gewonde na steekpartij in Zuidoost
Gewonde na steekpartij in Zuidoost
UpdateEen persoon is dinsdagavond gewond geraakt tijdens een steekincident in de Langbroekdreef bij de Gaasperplas in Zuidoost.

Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis, maar verkeert niet in levensgevaar. De dader is na het incident weggerend.De politie is op zoek naar een licht getinte man met een Nike-jas en een joggingbroek aan. Ook droeg hij een petje. Hij rende richting de Valburgdreef.De recherche doet forensisch onderzoek naar de toedracht van het incident

Wat er precies aan de steekpartij vooraf ging is nog onduidelijk. De politie is een onderzoek gestart. 

De vermoedelijke dader is een lichtgetinte man. De politie is een zoektocht naar hem gestart en vraagt daarbij de hulp van mensen in de buurt. De man droeg een Nike winterjas, joggingbroek en petje. Er wordt gevraagd direct 112 te bellen als je de man ziet. 

Wil jij via Whatsapp het belangrijkste en leukste nieuws uit Amsterdam ontvangen? Onze redacteuren houden je elke dag op de hoogte met maximaal drie berichten.Voeg 0683809030 toe aan je contacten en app AMSTERDAM AAN. Je krijgt geen bevestigingsbericht, maar ontvangt binnen 24 uur de eerste update!


Amsterdam at Twitter: