Camila Cabello geeft concert in Amsterdam

Camila Cabello geeft concert in Amsterdam
Camila Cabello brengt ‘Never Be The Same Tour’ naar AFAS Live
Eerder heeft Camila Cabello wel solo in het voorprogramma van Bruno Mars gestaan, tijdens zijn 24K Magic Tour.

In mei kwam het eerste solo-album van Cabello uit, Camila. Hierop staat onder meer haar hit Havana.

De Amerikaanse zangeres trad in juni 2016 nog op in AFAS Live, maar toen nog met haar band Fifth Harmony. In december 2016 werd bekend dat Cabello de groep verliet. Wat de precieze reden van het vertrek toentertijd was, is niet bekend.

De kaartverkoop voor Camila Cabello’s eerste solo-optreden gaan vrijdag om 12.00 uur in de verkoop.

Camila Cabello komt naar Nederland! De Cubaans-Amerikaanse popster reist aankomende zomer naar Amsterdam, waar ze het podium van AFAS Live betreedt.

Goed nieuws voor fans van Camila Cabello! De populaire zangeres, die onlangs een enorme hit scoorde met haar track ‘Havana’, komt aankomende zomer naar Nederland! De singer-songwriter reist op woensdag 13 juni naar Amsterdam voor een show in AFAS Live.

Tickets voor de show van de zangeres zijn onder meer verkrijgbaar via de website van Ticketmaster.

Havan… eh…. Amsterdam ooh na-na! Camila Cabello komt met haar Never Be The Same tour naar Nederland! Op 13 juni staat de zangeres voor de eerste keer als solo artieste op de planken van @AFASLive. De kaartverkoop start aanstaande vrijdag om 12.00u.

DebuutalbumKarla Camila Cabello Estrabao, zoals de voormalig Fifth Harmony-zangeres voluit heet, bracht in januari haar zelfbetitelde debuut soloalbum uit. De plaat werd een enorm succes en behaalde de eerste plaats in album hitlijsten in maar liefst 92 landen, waaronder Nederland.

De 20-jarige singer-songwriter, die stijlen als R&B, latin en pop met elkaar combineert, scoorde al meerdere hits in Nederland. Vooral haar track ‘Havana’ werd een groot succes: de single bereikte de tweede plek in de Top 40.


Amsterdam at Twitter: