Amsterdam Cocktail Week: speakeasy bij Remise47

Amsterdam Cocktail Week: speakeasy bij Remise47
Amsterdam Cocktail Week: speakeasy bij Remise47
Op donderdag 8 maart en vrijdag 9 maart zal er een ‘geheime’ speakeasy worden georganiseerd door bekende bartenders.

In Remise47 worden door Lennart Deddens, Sharai Rodrigues en Archie Kasan de ‘roaring twenties’ weer tot leven gebracht met de jenevercocktails. De exacte locatie wordt pas bekend na aanmelden. Cocktailliefhebbers kunnen zich per mail inschrijven en ontvangen dan de secret key to unlock.

Amsterdam Cocktail Week staat van maandag 5 maart tot en met zondag 11 maart op het programma. Liefhebbers van cocktails kunnen de hele week hun hart ophalen aan de bar. De bartenders staan klaar om speciale cocktails te shaken. Naast de Amsterdam Cocktail Week special staat een mooie lijst van klassiekers tot aan speciale signatuur cocktails van restaurantmanager Kristian Saelman op de kaart.

Remise47 maakt onderdeel uit van de collectie Vondel Hotels van hotelier en eigenaar Arjen van den Hof. Hij versmelt interior design met een zelfgekozen collectie hedendaagse kunst, waarbij de karakteristieken van de panden behouden blijven.

Niets missen van Missethoreca.nl? Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang drie keer in de week het laatste horecanieuws!

Vakmedianet. Auteursrecht voorbehouden. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Gebruiksvoorwaarden en Privacy Statement

Op donderdag 8 maart en vrijdag 9 maart zal er tijdens de Amsterdam Cocktail Week een ‘geheime’ speakeasy worden georganiseerd door bekende bartenders Lennart Deddens, Sharai Rodrigues en Archie Kasan bij Remise47 in Amsterdam.

Zij brengen de ‘roaring twenties’ weer tot leven met jenevercocktails. De exacte locatie wordt pas bekend na aanmelden. Cocktailliefhebbers kunnen zich inschrijven via de volgende link. Beide avonden zullen er twee shifts plaatsvinden van 18:00 uur tot 20:00 uur en van 20:30 uur tot 22:30 uur. 

Vondel Hotels Remise47 is een onderdeel van Vondel Hotels, een unieke collectie hotels, short stay-appartementen en restaurants. In deze collectie is de hand van hotelier en eigenaar Arjen van den Hof altijd zichtbaar. Hij is tevens jurylid van de Entree Awards   


Amsterdam at Twitter: