Pro Arte Lewa met Rhythm & Bluesparty 2018

Pro Arte Lewa met Rhythm & Bluesparty 2018
Pro Arte Lewa met Rhythm & Bluesparty 2018
Mits winst tegen Heide heeft Halle VV de tweede plaats helemaal in het vizier. “Niets moet”, beklemtoont trainer Peter Cartuyvels, die er aan zijn eerste seizoen toe en zijn verbintenis verlengde. “Ons doel was de vijfde plaats, maar promoveren we per ongeluk, dan zijn twee spelers uit tweede provinciale nodig voor een rustig seizoen. We realiseerden al aanwinsten om volgend seizoen opnieuw in de top mee te doen. Ons probleem is dat we nu een te kleine kern hebben. Zo blijft twee spelers missen zelden ongestraft. Ook slikken we te veel doelpunten. Het uitvallen van Lieven Goderis, die stopt, is hieraan niet vreemd. Nog een geluk dat we vlot scoren.”

De band “Madcat’s Roughriders” is een vertrouwde naam in het bluescircuit en trad overal in het land op. Leden van de band zijn: harp en zang : MadCat Frank (Frank D'Heye), gitaar : Blue Cat (Kenneth Vanbrabant), bas : Bramaconda (Bram Gourmand) en drums : Mr. XXX (Niels Deglin)

Als hoofdact zijn er The BluesBones. Ze wonnen reeds verschillende prijzen. Zo werden ze verkozen tot publiekslieveling tijdens de Belgian Blues Challenge in 2012. Ze wonnen de wedstrijd in 2016. Ze werden tweede op de European Blues Challenge 2017. Ze stonden samen op het podium met grote namen als King King, Jimmy Vaughan, Seasick Steve, Tommy Castro, Guy Forsyth, Laurence Jones, Danny Bryant, The Nimmo Brothers, Jimmy Thackery, Dan Patlansky enz…..

Leden van de band: zang: Nico De Cock, guitar: Stef Paglia, bass: Geert Boeckx, Hammond: Edwin Risbourg en drums: Koen Mertens.Hun platen bereikten top noteringen in de internationale Blues Album Charts. Hun nieuwe cd wordt op 22 maart 2018 voorgesteld in de Muziekodroom Hasselt.


at Twitter: