Emmense (32) ten huwelijk gevraagd in Holland Heineken House

Hoe een romantisch uitje naar Amsterdam uitmondde in een reis naar Zuid-Korea met als klap op de vuurpijl een huwelijksaanzoek in het Holland Heineken House.

Als een droom vloog alles aan Daniek Mensinga (32) uit Emmen voorbij wat vriend Kevin Mooibroek (35) voor haar had bekokstoofd. ,,Jaaaah”, riep ze totaal verrast toen Mooibroek op het podium haar ten huwelijk vroeg.

Huldiging Kjeld Nuis

Het jawoord werd begroet met een serenade van zanger Roel van Velzen en een daverend applaus van een tjokvol Holland Heineken House in Gangneung dat in gespannen afwachting was van de huldiging van schaatsters Jorien ter Mors en Marrit Leenstra.

Kevin Mooibroek had het allemaal knap in scene gezet voor zijn grote liefde. Na negen jaar zijn leven met Daniek Mensinga te hebben gedeeld, achtte hij de tijd rijp om de grote vraag te stellen. Met een smoes dat hij met haar Valentijnsdag wilde vieren met een overnachting in een Amsterdams hotel, luisde hij haar er in. De receptioniste van het hotel die in het complot zat, zei dat de kamer was dubbelgeboekt en verraste het stel met een upgrade. Niet zomaar een upgrade, maar een reisje naar de Winterspelen in Zuid-Korea.

Ze had nog maar net haar jawoord uitgesproken of de volgende verrassing wachtte de aanstaande bruid alweer: het koppel brengt hun verlovingsnacht door in de honeymoon suite die voor het eerst in het Holland Heineken House is opgebouwd. De komende dagen verblijft het Emmer stel in Zuid-Korea in de hoop nog een graantje van de Nederlandse schaatssuccessen mee te kunnen pikken. Daarna reizen ze weer terug naar Emmen om de verloving met hun twee kinderen, vrienden en familie te vieren.

Marloes Wesselink staat bekend als voormalig top-beachvolleyster, maar heeft momenteel een heel andere taak. De 30-jarige Wesselink zorgt er mede voor dat het Holland Heineken House draaiende wordt gehouden tijdens de Olympische Winterspelen in Zuid-Korea. De oud-Doetinchemse zorgt voor beveiliging, de juiste kleding, regelt de voorzieningen voor artiesten en coördineert de huldigingen van sporters die een medaille hebben gewonnen.

Video: Emotionele huldiging Wüst in Holland Heineken House – RTL NIEUWS

In het vliegtuig naar Zuid-Korea ✈️ Op naar vele gouden momenten in het @Heineken_House #teamNL #houseofsports #HHH pic.twitter.com/RC0hjDLaDe


at Twitter: