Beyoncé en Jay-Z geven duoconcert in Amsterdam

Beyoncé en Jay-Z geven duoconcert in Amsterdam
Beyoncé en Jay-Z komen naar de Amsterdam Arena
De voorverkoop voor de concerten start op woensdag 14 maart. Vanaf 19 maart zijn kaarten voor het concert in Nederland beschikbaar.

De tournee start op 6 juni in Cardiff (Groot Brittannië) en gaat daarna langs verschillende Europese en Amerikaanse steden.

De roddels waren er al, maar zojuist hebben Beyoncé en Jay-Z officieel bevestigd dat ze weer samen op tour gaan! En het goede nieuws: ze komen ook naar Nederland. De twee supersterren staan met hun On The Run Tour 2 op 19 juni in de Amsterdam Arena.

Beyoncé en Jay-Z komen naar de Amsterdam Arena

In 2014 ging het stel, dat op 4 april tien jaar getrouwd is, ook al eens gezamenlijk op tournee. Destijds gaven ze slechts twee Europese concerten, in de Franse hoofdstad Parijs.

Wil jij Mr. en Mrs. Carter live gaan zien? De voorverkoop voor de concerten start op woensdag 14 maart. De reguliere kaartverkoop start op 19 maart om 10.00 uur kopen.

Vandaag om 06:41 door nadb Tweet Delen Mail Print De geruchten deden al even de ronde, maar nu zijn ze ook bevestigd: Beyoncé en Jay-Z gaan opnieuw samen op tournee. Met hun On The Run II-tour zal het koppel geen halt houden in België, maar wel in Nederland.

Jay-Z en Beyoncé komen samen naar Nederland! Het stel stond in het verleden al samen op het podium tijdens hun eerste On The Run Tour door de Verenigde Staten. De rapper en zangeres gaan binnenkort opnieuw de weg op tijdens hun nieuwe OTR II Tour en ditmaal wordt ook Nederland op de komst van de megasterren getrakteerd!

De aftrap van de concertreeks geven ze op 6 juni in Cardiff, de hoofdstad van Wales. Tijdens de Europese tour treden Beyoncé en Jay-Z ook op in Nederland, meer bepaald in de Amsterdam Arena op 19 juni. Na vijftien Europese concerten trekken ze naar de VS.

Groot nieuws! Niemand minder dan Jay-Z en Beyoncé komen aankomende zomer samen naar Nederland! Het koppel reist in juni naar onze hoofdstad voor een show in de Amsterdam ArenA.

Jay-Z en Beyoncé brengen OTR II Tour samen naar Amsterdam ArenA

De ticketverkoop voor dat concert gaat van start op maandag 19 maart om 10 uur.

21:55 De geruchten gingen al een tijdje de ronde, maar deze namiddag werd het nieuws dan ook bevestigd: Beyoncé en Jay-Z trekken samen op tournee met hun "On the run II"-tour. 

Het duo ging in 2014 al eens samen op tournee. De On The Run-tour was toen een groot succes, met ruim 850.000 verkochte kaartjes. De omzet was toen zo’n 75 miljoen euro.

Tot grote spijt van alle Europese fans waren er in 2014 maar twee shows in Europa. En die vonden allebei in Parijs plaats. De rest van de optredens waren in Amerika en Canada. Dat is nu wel anders met shows van Beyoncé en Jay-Z in onder meer Manchester, Kopenhagen, Berlijn, Milaan, Barcelona, Nice, en Amsterdam. Antwerpen of Brussel staan niet op de agenda – Belgische fans die het muzikale powerkoppel toch willen zien optreden, moeten daarvoor afzakken naar Amsterdam (19 juni) of Parijs (14 juli).

Sindsdien maakten ze allebei een album waarin hun relatieproblemen uitgebreid aan bod kwamen: Lemonade en 4:44.

Beyoncé en Jay-Z gaan samen op tournee, maar ze doen ons land niet aan. Het muzikale echtpaar kondigde maandag zijn On The Run II-tour aan op Instagram. De concertreeks begint op 6 juni in Cardiff (Wales) en gaat daarna langs diverse Europese en Amerikaanse steden. 

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op 12 Mrt 2018 om 6:55 (PDT)


Amsterdam at Twitter: